Blake Lively și-a șters toate postările de pe Instagram, cu excepția uneia. Ce spun fanii ei

Blake Lively și-a șters toate postările de pe Instagram, cu excepția uneia. Ce spun fanii ei
Citeste mai mult despre: Blake Lively, Instagram, Ryan Reynolds,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 18 Noiembrie 2019
Data actualizare: 18 Noiembrie 2019
Soția lui Ryan Reynolds și-a surprins admiratorii, care au comentat intens decizia de a-și lăsa pagina oficială aproape goală. 

Blake Lively are peste 25,8 milioane de fani pe Instagram, iar aproape 6 milioane dintre ei au reacționat după ce actrița și-a golit contul de pe rețeaua de socializare. A șters inclusiv fotografiile cu soțul ei, Ryan Reynolds, însă a păstrat o singură postare, care promovează cel mai nou film în care joacă – Rhythm Section.

Fanii au înțeles rapid că e o strategie a actriței, la care a mai apelat și în trecut când a vrut să-și promoveze un film nou. Anul trecut, de exemplu, actrița de 32 de ani și-a șters postările de pe Instagram pentru a face loc unui trailer al filmului A Simple Favor

Vezi și VIDEO: Cum s-a amuzat Ryan Reynold pe seama soției sale

Admiratorii ei s-au împărțit în două tabere, unii condamnând strategia actriței, alții declarând că vor continua să o urmărească și dacă nu va mai avea nicio postare.

„Tocmai pentru că ți-ai șters celelalte postări, voi evita în mod intenționat acest film”, a scris un admirator.

Citește și: Ryan Reynolds a făcut publică prima fotografie cu cea de-a treia sa fiică

„Când aștepți să lansezi ceva, mereu mergi dincolo de toate. Blake Lively își șterge postările de pe Instagram pentru a intra în pielea personajului și să se concentreze pe ceea ce va fi cel mai bun film”, a scris un alt admirator.

În Rhythm Section, care va ajunge pe marile ecrane în ianuarie 2020, Blake Lively joacă alăruri de Jude Law și Sterling K. Brown.

Fotografii: Getty Images
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies