Bluza preferată a prințesei Diana, cu care deruta paparazzi, scoasă la licitație. Care e suma

Bluza preferată a prințesei Diana, cu care deruta paparazzi, scoasă la licitație. Care e suma
Lady Di. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 01 Iulie 2019
Data actualizare: 01 Iulie 2019
Bluza preferată a prințesei Diana, pe care o purta cel mai des când mergea la sala de gimnastică, a fost scoasă la vânzare în urmă cu câteva zile.

La 1 iulie 2019 se împlinesc 58 de ani de la nașterea prințesei Diana, motiv pentru admiratorii ei din toată lumea să-și amintească de cum a trăit prințesa de Wales. O licitație specială a fost organizată de casa de licitații RR Auction, iar piesa de rezistență este o bluză cu logo-ul companiei Virgin Atlantic, dăruită prințesei de magnatul Richard Branson.

Bluza, mai târziu dăruită de Diana antrenoarei personale de fitness, Jenni Rivett, a fost licitată de 29 de ori până acum, ajungând la suma de 5.500 de dolari.

Conform deținătoarei actuale a piesei vestimentare, Lady Di a decis la un moment dat să poarte acea bluză la toate antrenamentele ei de la sală. Într-un interviu publicat de Yahoo! News, Jenni Rivett a dezvăluit de ce Diana a luat această decizie.

„La fiecare antrenament jurnaliștii și paparazzi o așteptau afară, cu aparate foto, camere de luat vederi. Pentru ea era incredibil acest lucru: de ce sunt ei atât de interesați de mine, când sunt atâtea lucruri importante în lume? Ea nu a cerut acest tratament. Îmi amintesc că una dintre strategiile ei a fost să poarte aceeași bluză Virgin Active la fiecare antrenament”, spune fosta antrenoare a prințesei Diana.

În acest fel, s-a gândit Lady Di, toate fotografiile făcute de paparazzi erau la fel, iar lumea nu ar mai fi găsit interesant să se uite la aceleași imagini cu ea.

Citește și: „Prințesa Diana nu ar fi trebuit să moară în acel accident”. Un expert britanic face noi dezvăluiri


FOTO: Getty Images

Bluza preferată a prințesei Diana este însoțită de două scrisori ale antrenoarei Jenni Rivett, documente care atestă autenticitatea piesei vestimentare. Mai mult, Jenni scrie și cum a ajuns să intre în posesia bluzei.

„Cu câteva luni înainte de prematura sa moarte, m-a chemat la ea și mi-a spus că a lăsat câteva bluze pentru mine. Printre ele și aceasta, pe care am decis să o dau mai departe”, mai spune Jenni Rivett.

Fotografii: Getty Images
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies