Boala lui Bruce Willis, cel mai bine păstrat secret la Hollywood: “Nu mai putea juca, îi suflau replicile în căști"

Boala lui Bruce Willis, cel mai bine păstrat secret la Hollywood: Nu mai putea juca, îi suflau replicile în căști
Citeste mai mult despre: Bruce Willis, afazie,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 31 Martie 2022
Data actualizare: 31 Martie 2022
Deși de abia acum a fost făcut public faptul că Bruce Willis suferă de afazie, la Hollywood se știa de câțiva ani de problemele actorului. Boala lui Bruce Willis era unul dintre cel mai bine păzite secrete din showbiz.

Vestea că Bruce Willis suferă de afazie i-a luat șocat pe fani, însă oamenii din lumea filmului cunoșteau foarte bine situația în care se află actorul.

“Toată lumea știa, actorii știau, echipa de filmare…”, a spus o sursă apropiată acestuia. De câțiva ani, actorul se chinuia pe platourile de filmare, pentru că nu mai reușea să își spună replicile. 

Aceeași sursă a mărturisit că Willis avea mereu caști în urechi ca să i se sufle replicile: “Devenise super greu să îl bagi într-un film. Era evident că avea probleme, nu mai putea să joace”.

Încă din 2019, problemele actorului au devenit vizibile, pe când filma “Glass”.  “Echipa de editare a muncit enorm, pentru că Willis nu își mai amintea replicile(…) În multe scene, poartă glugă, pentru a masca faptul că are căști, sau este pur și simplu înlocuit de o dublură. Niciodată nu zâmbea pe platourile de filmare și era mereu însoțit de un asistent când mergea”, a spus o sursă din anturajul actorului. 

Mai mult, producătorii alegeau locurile de filmare aproape de casa lui Bruce Willis, pentru ca familia lui să aibă grijă de el. 

Ce este afazia, boala de care suferă Bruce Willis

"Afazia reprezintă o pierdere a vorbirii, a perturbării capacității de utilizare a regulilor prin care se produc și înțeleg mesajele verbale", explică sfatulmedicului.ro.

Cum se poate manifestă afazia? “O persoană afectată de afazie deși este capabilă, de exemplu, să-și miște parțial gura, să pronunțe anumite sunete și să înțeleagă cuvinte vorbite, este incapabilă să-și formeze propriile cuvinte. O altă persoană care este afectată de afazie poate fi capabilă să spună un cuvânt, dar poate fi incapabilă să spună alt cuvânt”.

Sursa foto: GETTY IMAGES / PROFIMEDIA
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!