Bogdan Bolohan, coregraful Românii au talent, dansează pentru bine!

Bogdan Bolohan, coregraful Românii au talent, dansează pentru bine!
Citeste mai mult despre: Bogdan Bolohan, Romanii au talent,
Data publicarii: 14 Ianuarie 2021
Data actualizare: 14 Ianuarie 2021
Îndrăgitul coregraf Bogdan Bolohan al emisiunilor Românii au Talent, Vocea României și Masked Singer România începe anul cu un nou proiect pe care îl consideră deja ca fiind cel mai important din 2021!  Este vorba despre proiectul Dansăm pentru bine. 

Proiectul reprezintă o serie de workshop-uri de dans, care are ca și misiune să strângă fonduri pentru diferite cazuri sociale din Romania. În fiecare lună vor exista unul sau mai multe ateliere, gradul de dificultate și stilul de dans urmând să fie variat, cu mai multe locații și mai mulți instructori implicați.

Primul atelier va fi susținut chiar de către Bogdan Bolohan! Va fi un workshop de breaking ( breakdance ) pentru începători. 

Despre acest atelier, Bogdan declară: ”Îmi doresc să vă introduc în lumea breaking-ului, lume în care sunt de 17 ani. Prin îmbinarea dansului cu distracția, interactivitatea și mărirea bagajului de cunoștințe, o să aflați la final că lumea breaking-ului este plină de creativitate și bucurie.”

Atelierul va avea loc în data de 22.01.2021, de la ora 18.00, locația: Party Starters (Petre Ispirescu, nr 86 în incinta Coral Center) și va fi adresat celor cu vârsta între 6-18 ani. Prețul de înscriere este 50 ron de pers, iar înscrierile se fac la numărul de telefon. 0755386402. Durata o să fie de 2 ore.

Toate fondurile o să fie direcționate către Asociația Profides. 

Vezi și: Spectacol la dublu, din 5 februarie, la PRO TV. Românii au talent revine cu 2 ediții pe săptămână
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!