Bomba sexy din „poarta” lui De Gea. Edurne Garcia s-a mutat în Regat de dragul portarului de la Manchester United

Bomba sexy din poarta lui De Gea. Edurne Garcia s-a mutat în Regat de dragul portarului de la Manchester United
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 01 Octombrie 2018
Data actualizare: 01 Octombrie 2018
Până nu demult, Edurne Garcia (32 de ani) spunea că Manchester e mai urât decât spatele unui frigider și că nu s-ar muta aici pentru nimic în lume. Bomba sexy s-a răzgândit de dragul lui De Gea și va face naveta pentru a ajunge a muncă.

David de Gea și Edurne Garcia formează un cuplu de opt ani și, în tot acest timp, se vedeau la sfârșit de săptămână, din cauza distanței dintre ei. Ea – la Madrid, unde are o carieră în muzică și în televiziune, el – la Manchester, unde închide poarta la clubul din localitate. În vară, starul lui United era să devină cel mai scump portar vândut vreodată, dacă transferul său la Real Madrid se concretiza. Însă, spaniolul nu a plecat de la United, declarându-și iubirea față de club. Edurne a decis să-l urmeze, deși anterior declara că nu suportă orașul Manchester.


Cine este Edurne Garcia

Iubita lui De Gea este cântăreață, actriță și vedetă de televiziune care în 2016 a fost cooptată în echipa de jurați de la Spaniolii au talent. În 2015 a reprezentat Spania la concursul Eurovision, unde s-a clasat pe locul 21. Artista a lansat primul ei album de studio – Edurne - în anul 2016. 

David de Gea strânge în brațe o femeie extrem de frumoasă, iar asta se vede în fiecare zi pe contul ei de Instagram, unde are peste un milion de fani. Cine îi urmărește zi de zi au toate motivele să se întrebe când vor ajunge la altar. Edurne a oferit un răspuns în această direcție, în timp ce De Gea e mult prea atent la joc.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De Martes... ????????????

A post shared by Edurne (@edurnity) on

„Poate mă gândesc la căsătorie, deși nu sunt genul de om care consideră că mai întâi trebuie să fie nunta, apoi copiii. Ordinea nu e importantă. Important este cum te simți tu. Momentan nu mă gândesc nici la căsătorie, nici la copii”, a mărturisit iubita portarului de la Mancheter United.

Presa europeană a comparat-o pe Edurne Garcia cu staruri pop precum Rihanna, Lady Gaga și Madonna.


A intrat în conflict cu fanii lui Machester

Edurne și-a pus paie în cap cu declarația despre orașul Manchester. Din punctul ei de vedere, spatele unui frigider e mai frumos decât acest oraș britanic. Fanii lui United au taxat-o imediat, iar unul dintre ei i-a dat o replică amuzantă: „Singurul lucru pe care Machester îl are în comun cu un frigider este că e chiar cool. Atragem milioane de vizitatori anual, care vin aici pentru petreceri și viața de noapte”. 

Fanii lui United au blamat-o și pentru „rătăcirea” din vară a lui David de Gea, care era pe punctul de a părăsi clubul pentru Realul din Madrid. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies