Bono, mesaj din PE pentru europenii care protestează în stradă

Bono, mesaj din PE pentru europenii care protestează în stradă
Citeste mai mult despre: Bono, U2,
Data: 11 Octombrie 2018
Bono a vorbit în Parlamentul European despre migrația negestionată și despre entuziasmul pe care îl simte atunci când observă ce se întâmplă pe străzile din Europa.

Bono, pe numele său real Paul Hewson, s-a întâlnit ieri la Bruxelles cu Președintele Parlamentului European și cu liderii grupurilor politice. 

Întâlnirea a avut loc cu ușile închise și, potrivit agențiilor de presă, s-a discutat, printre altele, și despre cât de important e ca oamenii să meargă și să își exprime votul la alegerile europarlamentare de anul viitor.

La un moment dat, Bono le-a transmis un mesaj de speranță europenilor în momentul în care a spus în conferința de presă că vede cum oamenii sunt tot mai îngrijorați din cauza amplificării tendințelor naționaliste, însă pe el îl entuziasmează amplificarea ,,internaționalismului” și ceea se întâmplă în Europa de la o vreme încoace, făcând referire inclusiv la la protestele de stradă din România, dar și din alte țări.

Trupa U2, de origine irlandeză, care se află acum într-un turneu european, a folosit în urmă cu câteva zile, pe scena din Amsterdam, și un montaj cu imagini de la diferite proteste de stradă din Europa, printre care se se numărau și imagini filmate la protestele din București. 

Pe lângă imaginile din București, în montajul U2 s-au mai regăsit imagini de la diverse marșuri de susținere a refugiaților, de la protestele anti-Brexit, de la protestele din Polonia, dar și de la diverse marșuri anti-fascism din Grecia, Italia și Ucraina.
Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO