Boran din "Puterea Destinului" se mandreste peste tot cu surorile lui. Sunt la fel de frumoase ca el

Boran din Puterea Destinului se mandreste peste tot cu surorile lui. Sunt la fel de frumoase ca el
Data publicarii: 26 Decembrie 2015
Data actualizare: 26 Decembrie 2015
In decembrie 2006, spunea intr-un interviu pentru revista Elle ca, fiind mezinul familiei, a fost mereu un rasfatat: "De mic, tot ce le-am cerut alor mei mi s-a oferit". Cum arata insa familia lui Mehmet Akif Alakurt, actorul turc care a pus pe jar inimile romancelor? 

Spre deosebire de Cansu Dere (colega lui din "Puterea Destinului"), care are un singur frate, Mehmet Akif Alakurt a crescut intr-o familie mare. Se spune ca are o legatura speciala cu mama sa, dar este la fel de apropiat de frati, pe care ii tine aproape chiar si atunci cand filmeaza.

Starul nu s-a sfiit sa ii invite pe cei dragi pe platourile de filmare si sa se lase fotografiat in prezenta lor de paparazzi. Actorul insusi a publicat imagini din intimitatea casei lui in care ia masa alaturi de cei care i-au dat viata si impreuna cu surorile si fratele mai mare.

Asa cum veti vedea in fotografii, toti arata foarte bine, semn ca frumusetea e mostenire genetica in familia Alakurt. Iata mai jos cateva imagini care au ajuns pe internet si pe care fanii nu au intarziat sa le complimenteze.

Pentru mai multe imagini si informatii despre actor, click AICI.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies