Boris Becker, închis într-una dintre cele mai rele închisori din Marea Britanie

Boris Becker, închis într-una dintre cele mai rele închisori din Marea Britanie
Citeste mai mult despre: Boris Becker, inchisoare,
Data publicarii: 02 Mai 2022
Data actualizare: 02 Mai 2022
Aglomerată, infestată de șobolani și neaîncăpătore, Wandsworth Prison este la ani lumină distanță de stilul de viață luxos cu care Boris Becker era obișnuit pe vremuri.

Clădirea victoriană, veche de 170 de ani, înghesuie între zidurile ei mai bine de 1300 de deținuți și este descrisă drept una dintre cele mai dure închisori din Marea Britanie.

Un raport al inspectorului-șef al închisorilor, Charlie Taylor, dezvăluie că închisoarea este sufocată de abuzul de droguri și problemele mentale ale deținuților, în condițiile în care aceștia petrec mai bine de 22 de ore în celule insalubre. 

O problemă acută este violența, aproape în fiecare zi înregistrându-se câte un atac printre prizonieri. De asemenea, angajații închisorii sunt obligați să folosească forța de patru ori pe zi.

Acesta este peisajul sumbru care l-a întâmpinat pe Becker (54 de ani) vineri după-amiază, când a început să-și ispășească pedeapsa de doi ani și jumătate pentru transfer ilicit de bani și ascundere de bunuri după ce a declarat falimentul.

Foto: Getty

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!