Brad Pitt, 18 luni de terapie la Alcoolicii Anonimi după divorțul de Agelina Jolie

Brad Pitt, 18 luni de terapie la Alcoolicii Anonimi după divorțul de Agelina Jolie
Brad Pitt și Angelina Jolie au fost căsătoriți doi ani. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 05 Septembrie 2019
Data actualizare: 05 Septembrie 2019
Brad Pitt și-a deschis inima cum rar a făcut-o în ultimii 3 ani. Starul american a vorbit despre problemele pe care le-a avut cu alcoolul, care l-au dus în pragul divorțului.

Actorul de 55 de ani s-a despărțit de Angelina Jolie în 2016 după 11 ani de relație. De atunci nu s-a simțit deloc confortabil să vorbească despre cauzele care i-au ruinat mariajul. Într-un interviu acordat New York Times, în care a vorbit de cariera sa impresionantă, Brad Pitt a dezvăluit că a petrecut un an și jumătate la Alcoolicii Anonimi.

Am dus lucrurile cât de departe am putut, așa că am renunțat la privilegiul de a bea”, a spus Brad Pitt.

Actorul, care are 6 copii cu Angelina Jolie, a declarat că perioada în care a făcut terapie l-a ajutat să înțeleagă unde a greșit și să lupte pentru ceea ce contează pentru el.

„Sunt toți acești oameni care stau în cerc și care se deschid cu sinceritate într-un fel în care nu am mai auzit. Era acest mic spațiu unde era o mică judecată, și aceea era mica ta judecată (...) A fost cu adevărat eliberator să-ți expui părțile întunecate”, a dezvăluit actorul pentru sursa citată.


FOTO: Getty Images

Brad Pitt: „Toată atenția era asupra mea”

Actorul american a dezvăluit că nu s-a simțit niciodată confortabil datorită statutului său de star de cinema.

„În anii ’90, toată atenția a fost asupra mea. A fost chiar inconfortabil pentru mine, toată această avalanșă de așteptări și judecăți. Chiar am devenit un pustnic și m-am aruncat în uitare”, a mai spus actorul.

Brad Pitt s-a căsătorit cu actrița Jennifer Aniston în anul 2000, după ce o cunoscuse cu doi ani în urmă. Mariajul lor a durat până în 2005, an în care actorul va fi cucerit de prezența scenică a Angelinei Jolie.

Cei doi au declarat că s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale peliculei Mr. & Mrs. Smith. În aprilie 2005, la doar o lună după ce Aniston a depus actele de divorț, paparazzi l-au surprins pe Brad Pitt în Kenya, în compania actriței Angelina Jolie și a fiului acesteia, Maddox. Brad și Angelina s-au căsătorit în 2014.

Fotografii: Getty Images
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies