Brad Pitt a acceptat tot ce i-a cerut Angelina Jolie, după divorț. Câți bani trebuie să scoată din buzunare

Brad Pitt a acceptat tot ce i-a cerut Angelina Jolie, după divorț. Câți bani trebuie să scoată din buzunare
Autor: Dan L. Brumar
Data: 18 Decembrie 2018
Celebrul cuplu Jolie-Pitt a ajuns la un acord după cei doi ani de la depunerea actelor de divorț, iar înțelegerea îl lasă pe Brad fără mulți bani în conturi.

O sursă de încredere din anturajul celor doi actori le-a dezvăluit jurnaliștilor de la Radar Online că procesul de divorț dintre Angelina Jolie și Brad Pitt s-a terminat rău pentru actor. Brad Pitt ar fi fost de acord să achite nu mai puțin de 100 de milioane de dolari pentru creșterea și securtitatea copiilor săi, dar și pentru studii și alte cheltuieli care îi vizează direct până la vârsta de 21 de ani.

Publicația mai notează că negocierile au fost intense și actorul a acceptat cu greu acest compromis. Însă, mai mult de dragul stingerii conflictului, Brad a fost de acord să susțină orice proiect de viitor al celor șase copii pe care îi are cu Angelina Jolie.

Anul trecut, actrița a deschis o altă acțiune în instanță pentru a-l determina pe Pitt să contribuie cu mai mulți bani la bunăstarea familiei sale. Angelina Jolie l-a acuzat atunci că nu plătește suficientă pensie alimentară. Acum, această problemă este istorie. 

Cu toate acestea, Brad Pitt se poate lăuda cu o victorie, și anume dreptul de a petrece timp cu copiii săi când vrea. Judecătorul a decis să ofere custodie comună celor doi actori pentru copiii lor: Maddox (17 ani), Pax (15 ani), Zahara (13 ani), Shiloh (12 ani) și gemenii Vivienne și Knox (10 ani)

„Și-a recăpătat copiii, dar se confruntă cu o cu totul altă realitate, care îl va usca la buzunare până când va ajunge un moșneag”, a dezvăluit sursa pentru publicația citată.

Citește și: Angelina Jolie, dezvăluire cutremurătoare făcută fiului ei Pax. E incredibil ce a putut să-i spună

Înainte de procesul de divorț, Brad Pitt avea o avere de circa 240 de milioane de dolari. Acum, aceasta s-a diminuat considerabil din cauza pretențiilor ridicate ale fostei soții. Angelina Jolie are și ea o avere de circa 200 de milioane de dolari, însă e de așteptat ca și conturile ei să ia proporții în urma acestei înțelegeri.

FULLSCREEN
Brad Pitt, divorț de milioane de dolari. Ce sumă a acceptat actorul să-i plătească fostei soții, Angelina Jolie
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO