Brad Pitt a criticat celebra scenă din ”Titanic”. Ce i-a reproșat lui Leonardo DiCaprio

Brad Pitt a criticat celebra scenă din Titanic . Ce i-a reproșat lui Leonardo DiCaprio
Citeste mai mult despre: Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Titanic,
Data publicarii: 17 Iulie 2019
Data actualizare: 17 Iulie 2019
Brad Pitt a avut ceva de spus cu privire la celebra scenă de final din pelicula ”Titanic”, aruncându-i câteva săgeți lui Leonardo DiCaprio, partenerul său de ecran în “Once Upon a Time in Hollywood”. 

DiCaprio, Brad Pitt și Margot Robbie au fost invitați în emisiunea MTV News pentru a vorbi despre noul lor film, ”“Once Upon a Time in Hollywood”, doar că discuția a deviat spre controversata scenă a filmului de Oscar ”Titanic”. 

Citește și: Au format cel mai iubit cuplu, dar s-au despărțit cu scandal. Ce s-a aflat despre relația actuală dintre Brad și Angelina

Personajul lui DiCaprio, Jack, ar fi încăput pe ușa plutitoare alături de Rose (interpretată de Kate Winslet) - în loc să moară de hipotermie în apele înghețate ale Atlanticului? Este întrebarea care stăruie în mintea fanilor încă de la lansarea filmului, în 1997, și până acum. 

”Este cea mai mare controversă în cinematografia modernă”, a declarat Margot Robbie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MTV News (@mtvnews) on

”Din toate timpurile”, a glumit Leonardo DiCaprio. 

”Ai fi putut, n-ai fi putut încăpea acolo? Ce crezi?”, l-a întrebat pe Brad Pitt pe DiCaprio, însă acesta a râs și a răspuns: ”Fără comentarii”. 

Margot Robbie a insistat și ea, întrebând: ”Ai menționat acest lucru la vremea respectivă? N-ai întrebat și tu: Ar trebui să facem ușa mai mică sau ceva?”.

Replica lui Leonardo DiCaprio nu s-a lăsat așteptată. ”Așa cum am mai spus, nu am niciun comentariu”, a răspuns actorul de 44 de ani, încheind discuția pe acest subiect cu un zâmbet. 

Dacă DiCaprio nu a dorit să vorbească prea mult despre celebra scenă, în trecut, regizorul filmului ”Titanic”, James Cameron, a explicat de ce Jack trebuia să moară. 

”Filmul este despre moarte, despre despărțire, a trebuit să moară”, a declarat James Cameron pentru Vanity Fair. ”Așa că aveam de ales: ori asta, ori cădea un coș de fum pe el, oricum murea. Se numește artă, lucrurile se întâmplă din considerente artistice”. 

Foto: Profimediaimages.ro

Vezi și: Profil de celebritate - Leonardo DiCaprio
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies