Brad Pitt a surprins pe scena Oscarurilor cu un look cu totul neașteptat: la patru ace, dar cu...codiță

Brad Pitt a surprins pe scena Oscarurilor cu un look cu totul neașteptat: la patru ace, dar cu...codiță
Citeste mai mult despre: Oscar 2021, Brad Pitt, look,
Data publicarii: 26 Aprilie 2021
Data actualizare: 26 Aprilie 2021
Actorul în vârstă de 57 de ani a câștigat premiul pentru "cel mai bun actor în rol secundar" la premiile Oscar de anul trecut pentru interpretarea lui Cliff Booth din filmul „Once Upon a Time in Hollywood” al lui Quentin Tarantino.

Anul acesta, a urcat pe scena Oscar la Union Station din Los Angeles pentru a prezenta premiul pentru cea mai bună actriță în rol secundar.

Mai mult, i-a impresionat pe toți cu un smoching clasic negru, cămașă albă, papion negru, pantaloni negri și pantofi negri.

 

Părul său lung și blond a fost prins într-o coadă mică atunci când a urcat pe scenă pentru a acorda premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar.

Înainte de a acorda premiul, a dezvăluit însă cum s-a îndrăgostit de filme: „Dragostea mea pentru filme a început la drive-in-ul local, urmărindu-i pe Clint Eastwood și Godzilla”, a spus Pitt zâmbind.

El a mai dezvăluit că nominalizații la categoria prezentată de el s-au îndrăgostit de filme la o vârstă fragedă, inclusiv Yuh-jung Youn, care, „s-a îndrăgostit de filme prin opera unor actrițe precum Maggie Smith și a unor regizori ca Robert Altman și Mike Leigh”.

La finalul discursului i-a oferit Oscarul lui Yuh-jung Youn, care a mărturisit că l-a întâlnit prima data pe Brad Pitt în acest context.


 

Un spectacol al filmelor + un spectacol al gustului. Ceremonia premiilor Oscar + un espresso desăvârșit L’OR. Savurează-le împreună – pe VOYO!

Capsule din aluminiu L’OR, create pentru a se potrivi aparatului tău Nespresso®*.

*Marcă înregistrată a unei terțe părți care nu aparține grupului JACOBS DOUWE EGBERTS.

FOTO:GETTY
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!