Brad Pitt, anunțul care a surprins pe toată lumea: „Îmi place să fac și alte lucruri...”

Brad Pitt, anunțul care a surprins pe toată lumea: bdquo;Îmi place să fac și alte lucruri...
Citeste mai mult despre: Brad Pitt, Premiera,
Data: 24 Iulie 2019
Filmul său A fost odata la Hollywood debutează săptămâna aceasta pe marile ecrane. Brad Pitt joacă alături de Leonardo DiCaprio și Margot Robbie în al nouălea film scris și regizat de faimosul regizor Quentin Tarantino.

Cu patru zile înainte de marea premieră, Brad Pitt a fost întrebat de revista People, dacă plănuiește să se retragă din actorie.

Citește și: Brad Pitt a criticat celebra scenă din ”Titanic”. Ce i-a reproșat lui Leonardo DiCaprio

„Nu știu, nu știu... Îmi place să fac și alte lucruri... E posibil ca într-o dimineață să mă trezesc și să renunț natural la actorie. Se poate ca într-o dimineață să nu mă mai trezesc deloc și atunci să mă las de actorie” a fost răspunsul faimosului actor.

Brad Pitt s-a născut în Oklahoma și și-a început cariera artistică în 1987. A fost căsătorit cu nume mari din lumea cinematografică, precum Angelina Joile sau Jeniffer Aniston. Acesta a avut o carieră ascendentă și a jucat în filme emblematice precum 7 ani în Tibet, 12 ani de sclavie sau Minunata poveste a lui Benjamin Button.

„Am început să mă simt bine și în spatele camerelor. Am senzația că industria are nevoie de mai mulți oameni tineri. Totul își urmează decursul natural. Se va face o selecție de la sine” a mai declarat acesta.

După A fost odată la Hollywood, Brad Pitt se pregătește să joace într-o nouă peliculă a regizorului James Gray. În acest film va juca rolul unui astronaut, plecat în căutarea tatălui său pierdut.

Foto: Getty

Un articol de Mihai Constantinescu

FULLSCREEN
Brad Pitt, anunțul care a surprins pe toată lumea: „Îmi place să fac și alte lucruri...”
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO