Brad Pitt, dat în judecată de o femeie care îl acuză că a sedus-o și i-a furat banii

Brad Pitt, dat în judecată de o femeie care îl acuză că a sedus-o și i-a furat banii
Brad Pitt e acuzat de înșelăciune. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data: 09 Octombrie 2020
Brad Pitt are probleme cu femeile, pe care, aparent, le seduce și le abanonează. Actorul de 56 de ani s-a ales cu un proces în instanță, după ce o doamnă din Texas pretinde că a înșelat-o și i-a furat 40.000 de dolari.

Brad Pitt este șocat de acuzațiile pe care i le aduce o femeie de afaceri din Texas. Kelli Christina, care deține o companie de recrutat personal pentru sistemul de sănătate, susține că în 2018 a fost abordată de celebrul actor pentru o colaborare „reciproc avantajoasă”. 

Citește și

În documetele depuse la dosar, citate de Daily Mail, aceasta arată că Pitt voia să strângă fonduri pentru fundația caritabilă a lui, Make It Right Foundation, cu scopul de a ridica locuințe pentru victimele uraganului Katrina.

Femeia susține că ea s-a angajat să organizeze evenimente specifice pentru acțiunea sa caritabilă, la care actorul ar fi trebuit să-și facă apariția în calitate de invitat de onoare. Pentru a se arăta la față la aceste eveninente, Brad Pitt urma să fie plătit cu 40.000 de dolari, bani care au fost plătiți de partenera sa de afaceri.

Conform plângerii depuse de femeie, actorul de 56 de ani nu și-a făcut apariția la aceste evenimente, deși a încasat banii de la ea. 

„Plățile efectuate de reclamant către pârâți (Brad Pitt și fundația sa) au fost efectuate în diferite conturi bancare pe care deținuții le dețineau în diferite bănci. Important și, de asemenea, neclar este dacă aceste venituri au ajuns la victimele uraganului Katrina din New Orleans, Louisiana”, spun avocații femeii. Aceasta vrea 100.000 de dolari, măsuri reparatorii pentru prejudiciul cauzat de actor.

Sedusă și abandonată?


Kelli Christina. FOTO: Facebook/KD Staffing

Kelli Christina susține că a devenit foarte apropiată de Brad Pitt, prin corespondență. La un moment dat, cei doi au ajuns să vorbească despre o relație și chiar despre căsătorie.

În replică, reprezentanții legali ai actorului susțin că femeia a fost victima unei fraude online, făcută de cineva care și-a însușit identitatea lui Brad Pitt și a țesut o poveste fantastică.

La începutul acestei săptămâni, avocații lui Pitt au depus un document la dosar în care arată că femeia a recunoscut că a fost păcălită de un „fals Brad Pitt”.

Nici entitățile Make It Right, nici domnul Pitt nu au încheiat vrenu acord cu reclamanta. Mai degrabă, după cum ea însăși a recunoscut, comunicările în legătură cu orice acord au fost făcute cu una sau mai multe persoane care se dădeau drept – dar complet neafiliate lor - părâții”, se arată în documentele apărării.

Fotografii: Getty Images/Facebook

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Cornel Ilie, solistul VUNK: „Cea mai nasoală experiență sexuală!”

FULLSCREEN
Brad Pitt, dat în judecată de o femeie care îl acuză că a sedus-o și i-a furat banii
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies