Brad Pitt dezvaluie motivul pentru care a renuntat la marijuana

Brad Pitt dezvaluie motivul pentru care a renuntat la marijuana
Citeste mai mult despre: Brad Pitt, marijuana,
Data publicarii: 26 Ianuarie 2012
Data actualizare: 26 Ianuarie 2012
Actorul Brad Pitt a declarat, intr-un interviu acordat publicatiei The Hollywood Reporter, ca a renuntat sa fumeze marijuana deoarece consumul acestei substante l-a facut sa devina "o leguma".

"Pur si simplu eram satul de mine, la sfarsitul anilor '90", spune Pitt. "Ascundeam faptul ca fumez prea multa iarba, din cauza celebritatii mele; stateam pe canapea si ma transformam intr-o leguma. Pur si simplu ma enervam pe mine insumi ", spune Pitt.

Actorul a mai spus ca cei sase copii pe care ii creste alaturi de partenera sa, Angelina Jolie, inca nu au vazut filmele facute de ei doi.

"Inteleg ca mami si tati au o meserie care include povesti si filme (...) imi doresc sa afle ce inseamna asta cand vor mai creste si cand vor putea intelege ce semnificatie au aceste filme pentru ei" , spune Pitt.

Dupa ce, in 2009, a fost nominalizat la premiile Oscar pentru rolul din "Strania poveste a lui Benjamin Button", anul acesta, Brad Pitt a fost nominalizat din nou, pentru prestatia din filmul "Moneyball". Gala Oscar va avea loc pe 26 februarie.

Brad Pitt este unul dintre cei mai celebri actori de la Hollywood, cu roluri in filme precum "Legendele toamnei", "Unde dai si unde crapa/ Snatch", "Se7ven", "Tree of Life".

Brad Pitt si Angelina Jolie, cunoscuti drept cuplul "Brangelina" de mai multi ani, au impreuna sase copii, trei adoptati - Maddox, nascut in august 2001, in Cambodgia, Zahara, nascuta in ianuarie 2005, in Etiopia, si Pax, nascut in noiembrie 2003, in Vietnam - si trei biologici, Shiloh, nascuta in mai 2006, si gemenii Knox si Vivienne, nascuti in iulie 2008. MEDIAFAX
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies