Brad Pitt, irezistibil pe platourile de filmare ale noului său film. La 57 de ani, rămâne unul dintre cei mai doriți actori

Brad Pitt, irezistibil pe platourile de filmare ale noului său film. La 57 de ani, rămâne unul dintre cei mai doriți actori
Citeste mai mult despre: Brad Pitt, Babylon,
Data publicarii: 05 Octombrie 2021
Data actualizare: 05 Octombrie 2021
Nu numai divele de la Hollywood reușesc “să oprească” timpul în loc, uimindu-și fanii cu look-ul lor mereu tânăr! Brad Pitt impresionează din nou cu… efectul “Benjamin Button”, celebrul său personaj din 2008, care întinerea în loc să îmbătrânească.  

Actorul a fost surprins pe platourile de filmare ale noului său film, Babylon, și pare că anii nu au trecut deloc pentru el. Îmbrăcat în tonuri de bej, accesorizat cu ochelari de soare, cu părul dat pe spate și cu o mustăcioară abia sesizabilă, Brad Pitt, în vârstă de 57 de ani, arată ca un adevărat sex simbol. 

Acesta o va avea ca parteneră de film pe Margot Robbie, alături de care a jucat și în “Once Upon a Time… In Hollywood”, film pentru care a câștigat un premiu Oscar.

Potrivit publicației The Hollywood Reporter, acțiunea filmului are loc în Hollywood-ul anilor ’20. Proiectul a fost descris drept “Marele Gatsby pe steroizi”, deoarece examinează impactul pe care l-a avut asupra cinematografiei trecerea de la filmele mute la cele cu sonor, prin viziunea mai multor personaje.

Atât Brad Pitt, cât și Margot Robbie joacă rolul unor actori care se acomodează cu noua realitate din lumea filmului.

Castingul este unul de excepție. Pe lângă cei doi, în film vor mai apărea Samara Weaving, Olivia Wilde, Jean Smart, Tobey Maguire, Max Minghella, Katherine Waterston și alții.

Premiera filmului Babylon urmează să aibă loc în ziua de Crăciun, în 2022.

Însă acesta nu este singurul proiect notabil al lui Brad Pitt. Presa a scris de curând că actorul va juca într-un triller alături de bunul său prieten, George Clooney.  Cei doi au mai apărut împreună în trilogia “Ocean’s” și în Burn After Reading, din 2008.

Share în bucate cu Alex Petricean - Scovergi cu avocado, prune sau cașcaval afumat
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies