Jurnaliștii americani anunță: "Băiatul cel mare al lui Brad Pitt nu îl mai consideră pe actor tatăl său"

Jurnaliștii americani anunță:  Băiatul cel mare al lui Brad Pitt nu îl mai consideră pe actor tatăl său
Citeste mai mult despre: Brad Pitt, Maddox Jolie Pitt,
Autor: Ioana Avram
Data: 22 August 2019
Potrivit US Weekly, Brad Pitt și fiul său cel mare, Maddox au o relație destul de tensionată și de rece. Maddox se simte mult mai atașat de mama sa și „nu se consideră fiul lui Brad Pitt”. 

Înainte ca Angelina Jolie și Brad Pitt să formeze un cuplu, actrița a adoptat primul său copil, pe Maddox, dintr-un orfelinat din Cambodgia. După ce Angie și Brad și-au oficializat relația, actorul l-a adoptat pe băiat la rândul său. 

Vezi galeria mai jos

Se pare că ruptura dintre Brad și fiul său s-a produs după altercația pe care cei doi au avut-o acum trei ani într-un avion privat. În urma acestui incident, relația lor s-a răcit și nu s-a îmbunătățit nici până în prezent, suține o sursă Us Weekly. Totodată, acest eveniment ar fi fost și principalul motiv pentru care Angie a divorțat de celebrul actor.

Conform sursei, băiatul în vârstă de 18 ani este “foarte apropiat de mama sa”, dar “nu consideră că este fiul lui Brad”. Ulterior au apărut speculații conform cărora Brad ar fi fost în stare de ebrietate în timpul incidentului, dar FBI-ul  a confirmat că actorul nu se afla sub influența alcoolului.

Brad însă a fost nevoit să meargă la terapie și să facă teste antidoping și de alcoolemie pentru a demonstra că este capabil să păstreze custodia comună a copiilor.

Cu toate acestea, relația dintre Brad și fiul său nu s-a îmbunătățit. Ba mai mult decât atât, atât Maddox cât și sora sa, Pax, au refuzat să meargă anul trecut acasă la tatăl lor pentru a deschide cadourile de Crăciun. 

Brad Pitt și Angelina Jolie s-au căsătorit în anul 2014, iar doi ani mai târziu au divorțat. Cei doi au șase copii: Maddox, Pax, Zahara, Shiloh și gemenii Knox și Vivienne.

Sursa foto: Getty

Vezi și Profil de Celebritate - "The Lion King", fimul care detronează "Frozen" ca animația  cu cele mai mari incasări: 

FULLSCREEN
Brad Pitt, relație complicată cu fiul său, Maddox. Cum arată acum fiul său cel mare
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO