Brad Pitt, revoltat că a fost declarat mascota unei parade a bărbaților hetero. Răspunsul organizatorilor

Brad Pitt, revoltat că a fost declarat mascota unei parade a bărbaților hetero. Răspunsul organizatorilor
Citeste mai mult despre: Brad Pitt, heterosexual, LGBT, mascota,
Autor: Dan L. Brumar
Data: 07 Iunie 2019
Brad Pitt a reacționat vehement după ce numele lui a fost asociat, fără voia sa, cu un eveniment dedicat bărbaților heterosexuali care va avea loc în luna august, la Boston.

Actorul de 55 de ani le-a cerut organizatorilor Stright Pride Parade să revină asupra deciziei de a-l numi mascota evenimentului lor. Brad Pitt a transmis o scrisoare organizației Super Happy Fun America, în care critică implicarea sa în parada dedicată bărbaților heterosexuali, fără acordul său.

Citește și

Stright Pride Parade este programată în luna august, la Boston, și e o replică a paradelor organizate de comunitățile LGBT din America.

„Evenimentul are ca scop incluziunea socială și răspândirea gradului de conștientizare a problemelor pe care le au bărbații hetero în marele oraș Boston și nu numai”, scriu reprezentanții organizației pe site-ul oficial.

Brad Pitt a fost șocat să afle că a fost declarat „mascota” evenimentului, fără să fie anunțat, și a cerut organizatorilor să nu-l mai asocieze cu parada în cauză.

Citește și: Shiloh, fiica biologică a Angelinei și a lui Brad Pitt, a împlinit 13 ani. Cum arată acum

Brad Pitt, înlocuit cu altă „mascotă”

Reprezentanții organizației Super Happy Fun America au ținut cont de solicitarea actorului și au anunțat că evenimentul din luna august va avea altă mascotă. Totodată, reprezentanții organizației l-au ridiculizat pe marele actor.

„Din cauza unui conflict organizatoric, fosta noastră mascotă nu mai este disponibilă. Nu vă faceți griji, am găsit pe cinema mai tânăr, mai chipeș și mai în ton cu virtuțile eroice masculine. Milo Yiannopoulos a acceptat oferta de a fi mascota și Grand Marshall al paradei”, au transmis reprezentanții organizației.

Citește și: Jennifer Aniston, dezvăluiri despre momentul când Brad Pitt a înșelat-o cu Angelina Jolie

Milo Yiannopoulos. FOTO: Getty Images

Milo Yiannopoulos (34 de ani) este un cunoscut polemist britanic, analist politic și scriitor. Totodată, tânărul e un public speaker faimos. El a declarat că e onorat de propunera făcută.

„Această paradă este un cadou pentru oricine, bărbați sau femei, oameni de culoare sau albi, gay sau transexuali aliați, care vor fi alături de noi și vor sărbători măreția și heterosexualiatea lui Dumnezeu. Bărbați, aduceți cu voi sinele cel mai toxic! Femei, pregătiți-vă să vă ardeți servietele! Fiincă e grozav să fii hetero și nu ne mai cerem scuze pentru asta. Suntem aici”, a declarat Milo Yiannopoulos pentru sursa citată.

FULLSCREEN
Brad Pitt, revoltat că a fost declarat mascota unei parade a bărbaților hetero. Răspunsul organizatorilor
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies