Brad Pitt si Angelina Jolie nu-si lasa copiii sa caute informatii despre ei pe internet

Brad Pitt si Angelina Jolie nu-si lasa copiii sa caute informatii despre ei pe internet
Citeste mai mult despre: Brad Pitt, Angelina Jolie,
Data: 30 Ianuarie 2012
Actorul Brad Pitt a declarat ca nu le permite copiilor lui sa caute informatii pe Google despre el sau despre partenera sa de viata, Angelina Jolie.

Brad Pitt este constient de faptul ca o simpla cautare pe internet dupa numele sau sau al partenerei sale de viata, Angelina Jolie, ofera sute de milioane de rezultate. Dar copiii celor doua staruri americane nu stiu acest lucru, potrivit people.com.

"Numele noastre sunt blocate pe toate computerele copiilor nostri", a declarat Brad Pitt, pentru publicatia germana Bild. "Nu pot cauta pe Google informatii despre mama lor si despre tatal lor. Nu vreau sa devin dependent de ceea ce alti oameni cred despre mine", a mai spus actorul american.

Brad Pitt a mai spus ca nici el si nici partenera lui de viata nu sunt interesati sa caute pe internet ce spun altii despre ei. "Nici macar nu mai acordam importanta lucrurilor care se spun despre noi", a mai spus el.

Desi sunt impreuna de peste sase ani si au sase copii, Brad Pitt si Angelina Jolie au spus in numeroase randuri in trecut ca nu doresc sa-si oficializeze relatia. Totusi, anul trecut, Brad Pitt a spus in mai multe randuri ca cei sase copii ai lor ar putea sa-i forteze sa se casatoreasca.

Zvonurile privind o eventuala casatorie a cuplului Brad Pitt - Angelina Jolie au fost reluate la inceputul acestui an in presa internationala.

Angelina Jolie si Brad Pitt au impreuna sase copii, trei adoptati - Maddox, nascut in august 2001, in Cambodgia, Zahara, nascuta in ianuarie 2005, in Etiopia, si Pax, nascut in noiembrie 2003, in Vietnam - si trei biologici, Shiloh, nascuta in mai 2006, si gemenii Knox si Vivienne, nascuti in iulie 2008.

MEDIAFAX
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO