Brad Pitt si Arnold Schwarzenegger vor Campionatul Mondial de Fotbal in Statele Unite - in 2018 sau 2022!

Brad Pitt si Arnold Schwarzenegger vor Campionatul Mondial de Fotbal in Statele Unite - in 2018 sau 2022!
Citeste mai mult despre: Brad Pitt, Arnold Scwarzenegger, FIFA,
Data publicarii: 03 Iunie 2010
Data actualizare: 03 Iunie 2010
Actorul Brad Pitt a fost inclus miercuri, 2 iunie, in comitetul organizator pentru nominalizarea Statelor Unite la organizrea Campionatului Mondial de Fotbal din 2018 sau 2022.

Fotbalul este un sport cu adevarat global si oportunitatea de a ma alatura eforturilor pe care le face tara mea pentru a organiza din nou cel mai mare eveniment sportiv din lume este o mare onoare pentru mine”, a declarat Brad Pitt.

Statele Unite au mai organizat Cupa in 1994. In comitetul organizator au fost cooptati, printre altii, ex-presedintele Bill Clinton, ex-secretarul de stat Henry Kissinger, guvernatorul statului California -  Arnold Schwarzenegger, primarul New York-ului - Michael Bloomberg si comicul Drew Carey.

Statele Unite, Australia, Anglia, Rusia, Spania-Portugalia si Olanda-Belgia spera sa aiba sanse sa fie desemnate la una dintre cele doua editii - 2018 si 2022.
Japonia, Quatar si Coreea de Sud au sperante doar pentru 2022, deoarece sunt convinse ca o tara din Europa va fi desemnata drept organizatoare a Campionatului Mondial de Fotbal din 2018 - opt din cele 24 de voturi vin din aceasta zona a lumii.

Comitetul executiv al FIFA va alege in urma voturilor din 2 decembrie tara care va organiza Mondialele din 2018 si 2022.
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!