• PRO TV
  • Brad Pitt si Arnold Schwarzenegger vor Campionatul Mondial de Fotbal in Statele Unite - in 2018 sau 2022!

Brad Pitt si Arnold Schwarzenegger vor Campionatul Mondial de Fotbal in Statele Unite - in 2018 sau 2022!

Brad Pitt si Arnold Schwarzenegger vor Campionatul Mondial de Fotbal in Statele Unite - in 2018 sau 2022!

Actorul Brad Pitt a fost inclus miercuri, 2 iunie, in comitetul organizator pentru nominalizarea Statelor Unite la organizrea Campionatului Mondial de Fotbal din 2018 sau 2022.

Fotbalul este un sport cu adevarat global si oportunitatea de a ma alatura eforturilor pe care le face tara mea pentru a organiza din nou cel mai mare eveniment sportiv din lume este o mare onoare pentru mine”, a declarat Brad Pitt.

Statele Unite au mai organizat Cupa in 1994. In comitetul organizator au fost cooptati, printre altii, ex-presedintele Bill Clinton, ex-secretarul de stat Henry Kissinger, guvernatorul statului California -  Arnold Schwarzenegger, primarul New York-ului - Michael Bloomberg si comicul Drew Carey.

Statele Unite, Australia, Anglia, Rusia, Spania-Portugalia si Olanda-Belgia spera sa aiba sanse sa fie desemnate la una dintre cele doua editii - 2018 si 2022.
Japonia, Quatar si Coreea de Sud au sperante doar pentru 2022, deoarece sunt convinse ca o tara din Europa va fi desemnata drept organizatoare a Campionatului Mondial de Fotbal din 2018 - opt din cele 24 de voturi vin din aceasta zona a lumii.

Comitetul executiv al FIFA va alege in urma voturilor din 2 decembrie tara care va organiza Mondialele din 2018 si 2022.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni