Bradley Cooper, cu fiica de 2 ani la Disneyland. Ce mult s-a schimbat actorul

Bradley Cooper, cu fiica de 2 ani la Disneyland. Ce mult s-a schimbat actorul
Bradley Cooper muncește pe rupte. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 25 August 2019
Data actualizare: 25 August 2019
Bradley Cooper (44 de ani) este alt om după despărțirea de Irina Shayk. Actorul muncește pe rupte, dar are timp și de fiica lui de doi ani, Lea de Seine.

Bradley Cooper și Irina Shayk au decis de comun acord să-și împartă timpul petrecut cu fiica lor. Asta înseamnă mai multă implicare din partea lui Cooper, care o are la el pe micuța Lea câteva zile consecutiv, în fiecare săptămână.

Actorul și-a schimbat înfățișarea de câteva zile. A renunțat la barba pe care o știa toată lumea, dar a păstrat mustața. Cele mai recente fotografii surprinse de fotografii de peste ocean ni-l înfățișează pe actor complet schimbat.

Bradley Cooper și Lea de Seine la Disneyland California. FOTO: Profimediaimages.ro

Bradley Cooper a dus-o pe fiica lui la Disneyland California, unde a distrat-o la maximum. Fetița are doar 2 ani, astfel că nu a putut fi lăsată singură în interiorul parcului de distracții. Actorul în vârstă de 44 de ani a trebuit să se dea și el în carusel și toate celelalte atracții ale locului.

Citește și: Prima reacție a Irinei Shayk după despărțirea de Bradley Cooper

În urmă cu câteva zile, actorul a dus-o pe fiica lui la plajă în Malibu, unde a petrecut alături de câțiva prieteni.

Bradley Cooper, îndrăgostit de Lady Gaga?

Viața actorului s-a schimbat vizibil după despărțirea de modelul rus Irina Shayk. Bradley Cooper pare foarte afectat de separarea de iubita lui, care i-a spus adio după 4 ani de relație. Nimeni nu știe cauza acestei despărțiri, însă zvonurile vorbesc de o posibilă relație ascunsă a actorului cu Lady Gaga, alături de care a jucat în filmul A Star is Born.

Vezi și: Bradley Cooper face cuplu cu Lady Gaga în film

Artista a negat orice legătură amoroasă cu fostul coleg de platou. Recent ea s-a și afișat cu alt bărbat, cu care s-a sărutat în public. Vezi AICI despre cine este vorba!

Bradley Cooper s-a refugiat în muncă, îm prezent el lucrând la patru filme, simultan.   
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies