"BRANISTON" se întoarce! Brad Pitt și Jennifer Aniston, surprinși sărbătorind împreună la premiile SAG

BRANISTON  se întoarce! Brad Pitt și Jennifer Aniston, surprinși sărbătorind împreună la premiile SAG
Citeste mai mult despre: Brad Pitt, Jennifer Aniston, premiile SAG,
Data: 20 Ianuarie 2020
Cea de-a 26-a ediție a premiilor Sindicatului actorilor americani a avut loc duminică noapte, la Shrine Auditorium, din Los Angeles. Iar Brad Pitt și Jennifer Aniston se numără printre marii câștigători SAG Awards.
La decernarea premiilor, Brad Pitt și Jennifer Aniston au fost fotografiați împreună, zâmbind, glumind, fericiți că se află acolo și că sunt premiați. Însă, punctul culminant a fost când Brad i-a prins mâna actriței, momentul fiind capturat de fotografi. În foarte scurt timp, imaginea s-a viralizat pe rețelele de socializare.
 
Momentul a adus speranță fanilor care visează de ani la o reuniune a cuplului. Mai ales că cei doi s-au revăzut și în preajma sărbătorilor, când Jennifer a dat o petrecere de Crăciun. 


 
Brad și Jen au reluat relația în mai 2016, după moartea mamei lui Aniston și cu patru luni înainte de despărțirea lui Pitt de Angelina Jolie. De atunci se declară buni prieteni. 

SAG Awards este una dintre cele mai urmărite gale din sezonul premiilor cinematografice de la Hollywood. Așteptările sunt ca nominalizaţii SAG Awards să primească și multe voturi de la membrii Academiei de film americane, organizaţia care înmânează premiile Oscar.


PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA PROFILUL DE CELEBRITATE AL VEDETELOR PREFERATE:


FOTO: GETTY
FULLSCREEN
"BRANISTON" se întoarce! Brad PItt și Jennifer Aniston surprinși sărbătorind împreună la premiile SAG
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO