Brazilianul cu nouă soții vrea să aibă copii, însă nu a decis care va fi prima parteneră care va deveni mamă

Brazilianul cu nouă soții vrea să aibă copii, însă nu a decis care va fi prima parteneră care va deveni mamă
Arthur O Urso și soțiile sale. FOTO: @arthurourso
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 17 Mai 2022
Data actualizare: 10 Iunie 2022
Arthur O Urso are 32 de ani și a ajuns la concluzia că e vârsta perfectă pentru a începe să lucreze la un copil. Nu se pune problema cu cine, fiindcă are nouă partenere de viață, iar principiul său este „primul venit, primul servit”.

Brazilianul cu nouă soții uimește din nou. Arthur O Urso spune că e gata să devină tată, dar că nu are preferințe în ceea ce privește femeia care va aduce pe lume primul său copil.

Chestia tare în legătură cu asta, indiferent care dintre soțiile mele va avea copilul, este că el va crește cu multă dragoste și afecțiune”, a spus bărbatul pentru Jam Press, conform Daily Mirror.

Arthur O Urso nu are o soție favorită pentru „livrarea” primului copil, însă și-a schimbat complet sentimentele pentru una dintre ele, după ce aceasta a decis să-l părăsească.

A vrut să mă aibă doar pentru ea”, a spus brazilianul, după ce femeia a depus cererea de divorț. Acum a rămas cu opt soții.
 


Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Brazilianul a dezvăluit că, deocamdată, nu toate soțiile sale sunt încântate de ideea de a deveni mămici, însă, spune el, își vor schimba părerea după ce vor vedea primul născut al familiei.

Inițial, Arthur se căsătorise cu Luana Kazaki, prima lui mare iubire. După mai multe experiențe intime cu parteneri multipli, cei doi au decis să facă loc în viața lor altor opt femei. 

Ceremonia a fost oficiată la o biserică catolică din Sao Paulo, însă uniunea lor nu e recunoscută de Biserică, fiindcă poligamia e ilegală în Brazilia.

Fotografii: @arthurourso

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!