Brie Larson a devenit o femeie dură după rolul din Captain Marvel. „Am reușit să împing la deal un jeep”

Brie Larson a devenit o femeie dură după rolul din Captain Marvel. bdquo;Am reușit să împing la deal un jeep
Citeste mai mult despre: Brie Larson, captain Marvel, Ellen DeGeneres,
Autor: Dan L. Brumar
Data: 01 Februarie 2019
Brie Larson, care are rolul principal în producția Captain Marvel, n-a fost și în viața reală la fel de dură ca în film. Însă, lucrurile s-au schimbat în timpul antrenamentelor pe care le-a făcut la filmări.

Actrița în vârstă de 29 de ani e total schimbată față de perioada de dinaintea filmărilor pentru filmul Captain Marvel. Brie Larson a dezvăluit într-un interviu acordat realizatoarei TV Ellen DeGeneres că era o fată plăpândă până să ajungă în Universul Marvel.

„N-am fost niciodată atletică. Eram ceva de genul: mă poți ajuta să deschid sticla asta de apă, te rog? Dar în urmă cu un an, când am primit rolul din film, totul s-a schimbat. M-am antrenat vreme de nouă luni și apoi am fost capabilă să fac tot soiul de lucruri nebunești. Puteam ridica greutăți de 102 kg la finalul antrenamentelor”, a dezvăluit actrița.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brie (@brielarson) on


Pentru a face față rolului din Captain Marvel, Brie Larson a fost ajutată de antrenorul de fitness Jason Walsh, care a pregătit mulți actori pentru roluri importante din filme.

În timpul filmărilor, Brie Larson a glumit cu Walsh, căruia i-a spus că se antrenează intens pentru a putea fi capabilă, la un moment dat, să-i împingă mașina. „Îi spuneam că dacă îi pot împinge Jeepul, atunci înseamnă că sunt pregătită. Iar asta chiar s-a întâmplat. I-am împins jeepul, la deal”, a spus actrița.  

Filmul Captain Marvel va fi lansat în martie 2019, iar personajul de benzi desenate pe care îl interpretează devine cel mai puternic erou din Universul Marvel.

Citește și: Zece lucruri pe care nu le știai despre Brie Larson – Captain Marvel

FULLSCREEN
Brie Larson a devenit o femeie dură după rolul din Captain Marvel. Am reușit să împing la deal un jeep
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies