Brie Larson, prinsă cu minciuna de Samuel L Jackson înainte de lansarea filmului Captain Marvel

Brie Larson, prinsă cu minciuna de Samuel L Jackson înainte de lansarea filmului Captain Marvel
Autor: Dan L. Brumar
Data: 07 Martie 2019
Personajul principal din cea mai recentă producție Marvel a fost luat prin surprindere de Samuel L Jackson, în cadrul unui interviu inedit susținut în mașină.

Brie Larson, care joacă rolul Carol Danvers/Captain Marvel, se aștepta la orice înainte de lansarea filmului Captain Marvel, mai puțin să fie supusă unui interogatoriu cu detectorul de minciuni. În timpul unei plimbări cu mașina prin Los Angeles, Samuel L Jackson (Nick Fury) a oprit pentru a lua de pe drum un bărbat.

Citește și

Echipat cu un aparat poligraf, John a conectat-o pe Brie Larson la fire pentru a-i testa sinceritatea. Întrebările, care au venit din partea lui Samuel L Jackson, au pus-o pe actriță în dificultate.

Ai fi sinceră cu mine dacă nu-ți va plăcea prestația mea din film?”, a fost prima întrebare. Răspunsul actriței – NU – a fost cel corect, a indicat poligraful. 

Îți plac pălăriile mele?” a fost a doua întrebare, la care Brie nu s-a putut abține să nu mintă. „Sigur că da!”. Well, detectorul de minciuni a spus altceva. La fel a indicat poligraful și când a răspuns că Jackson are o voce bună pentru cântat.

Brie Larson a protestat și i-a cerut colegului de platou să facă schimb de roluri: ea să pună întrebările, el să răspundă. Ce a ieșit, vedeți mai jos. Dar nu înainte să știți că anterior testului poligraf, cei doi au cântat de mama focului pe piesa 7 Rings a Arianei Grande. N-au voci rele.

Cum s-a pregătit Brie Larson pentru rolul din Captain Marvel

Captain Marvel are premiera în cinematografele de la noi pe 8 martie, de Ziua Femeii. Pentru a reuși să ajungă la forma impusă de scenariu, Brie Larson a trecut prin transformări radicale. De la femeia plăpândă de acum un an și jumătate, când nu putea deschide nici o sticlă de apă singură, Brie Larson a ajuns să ridice greutăți de 100 kg și să facă exerciții la sală cu 200 kg în spate

Citește și: Zece lucruri pe care nu le știai despre Brie Larson

Captain Marvel este primul film din Universul Marvel care are în rol principal o femeie. Totodată, pelicula este regizată de o femeie, Anna Boden.

Anna Boden este cunoscută pentru documentarele sale și pentru pelicula independentă „Mississippi Grind”, din 2015. Captain Marvel este primul ei proiect cu buget de blockbuster.

„Mă simt incredibil de onorată pentru că am ocazia să lucrez alături de acest grup de oameni spectaculoși. Sunt șocată că sunt prima femeie regizor care face genul acesta de filme, dar încerc să mă comport ca și cu ar fi o slujbă oarecare. Jobul implică multă presiune și multă responsabilitate, pentru că trebuie să mă ridic la înălțimea așteptărilor. Începând de la un personaj uimitor de benzi desenate până la superba Brie Larson, care îi dă viață acestui personaj, plus toți acești incredibili cineaști care au lucrat la filmele Marvel în trecut”, a spus Anna Boden.

FULLSCREEN
Brie Larson, prinsă cu minciuna de Samuel L Jackson înainte de lansarea filmului Captain Marvel
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies