“Brienne din Tarth”, într-o rochie futuristă, greu de privit. Cum arată spectaculoasa creație

Brienne din Tarth , într-o rochie futuristă, greu de privit. Cum arată spectaculoasa creație
Autor: Redactia
Data publicarii: 03 Octombrie 2019
Data actualizare: 03 Octombrie 2019
Gwendoline Christie, interpreta lui Brianne of Tarth din Game of Thrones, a avut un look futurist la cel mai recent eveniment la care și-a făcut apariția. Vedeta pare desprinsă dintr-un film SF în rochia pe care a etalat-o pe covorul roșu. 

Prezentă la premiera The Personal History Of David Copperfield, din cadrul BFI London Film Festival, Gwendoline Christie a fost atracția serii cu ținută să extravagantă. Ținută creată de designerul Iris van Herpen este greu de privit și ai senzația că imprimeul este într-o continuă mișcare. De altfel, creatoarea de modă este celebră pentru acest gen de outfituri "halucinante". Vezi AICI creațiile ei! 

Vedeta a demonstrat astfel că poți fi grațioasă la o înălțime de 1.91 și 80 kg.

Când renunță la sabia și armura din Game of Thrones, Gwendoline Christie se transformă într-o femeie elegantă și sexy. La fiecare apariție pe covorul roșu, actrița a impresionat prin feminitatea să.

“Personajul Brienne of Tarth mi-a schimbat viață”, a mărturisit actrița într-un interviu. Cu toții am vărsat macar o lacrimă la finalul nedrept pe care personajul ei l-a avut un serial.

Deși nu suntem obișnuiți cu imaginea ei de fashionista, Gwendoline Christie este o femeie pasionată de modă, care uneori face alegeri extravagante atunci când apare în public. În ciuda staturii sale impresionante, găsește întotdeauna haine care să o pună în valoare.

Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies