Brigitte Macron a împlinit 67 de ani. Cum a sărbătorit Prima Doamnă a Franței

Brigitte Macron a împlinit 67 de ani. Cum a sărbătorit Prima Doamnă a Franței
Citeste mai mult despre: brigitte macron, cati ani are,
Data publicarii: 14 Aprilie 2020
Data actualizare: 14 Aprilie 2020
Pe 13 aprilie, Brigitte Macron, soția președintelui Franței, a împlinit 67 de ani, dar nu a fost una dintre cele mai liniștite aniversări.

Dedicată ”7 zile pe săptămână” spitalelor și căminelor de bătrâni din Franța, pentru care a reușit să deblocheze 15 milioane de euro, Brigitte Macron îi duce, de asemenea, grija fiicei ei, Laurence, unul dintre medicii recrutați în lupta împotriva Covid-19.

Citește și: Ce salariu are Brigitte Macron, Prima Doamnă a Franței 

În calitate de președinte al fundației Hôpitaux de Paris-Hôpitaux de France, Brigitte Macron cunoaște foarte bine situația din sistemul medical și pericolul la care sunt expuși medicii și asistentele, încă de la jumătatea lunii martie a acestui an. 

De când a început pandemia, aceasta abia apucă să-l vadă pe soțul ei, Emmanuel Macron, la Palatul Elysee și singurul ritual pe care încă îl mai respectă cuplul prezidențial este să ia cina împreună. 

Anul acesta, aniversarea Primei Doamne a fost ignorată, pentru că Macron a fost nevoit să țină un nou discurs în care să le vorbească cetățenilor francezi despre  planul de luptă împotriva Covid-19.

Anul trecut, tot de ziua Primei Doamne, Emmanuel Macron era preocupat de mișcarea Vestelor Galbena și, pe 13 aprilie, cei doi nici măcar nu s-au întâlnit în palatul prezidențial, el abia având timp să ia cina singur. 

Foto; Shutterstock

Viata bate vlogul - sez. 2, episodul 3: Dupa ce a aparut la brat cu un alt barbat, unii români i-au dorit moartea
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies