Brigitte Năstase, amintiri urâte despre amantele foștilor ei soți: „Aveam copil de trei luni și am bătut-o”

Brigitte Năstase, amintiri urâte despre amantele foștilor ei soți: bdquo;Aveam copil de trei luni și am bătut-o
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 13 Februarie 2019
Data actualizare: 14 Februarie 2019
Concurenta de la FERMA a oferit detalii picante în ediția de marți seară. Brigitte Năstase și-a amintit cum a fost înșelată de foștii ei soți. 

În fermă s-a iscat o discuție despre iubiri, gelozii și trădări, în care s-au prins Claudia Pavel, Jorge, Ioana Filimon și Brigitte Năstase. Fosta soție a lui Ilie Năstase și-a amintit câteva episoade mai puțin plăcute din viața ei alături de foștii ei soți, Octavian Sfăt și Ilie Năstase

„Eu de două ori i-am aruncat masa în restaurant, la Tavi, de două ori așa în față. Odată am luat băutura și am vărsat-o așa, în față, când vorbea cu una. Tu știi ce nebună eram eu? I-am spart ușa odată, era cu una, și ținea și el și cu aia, le vedeam fundurile goale”, s-a dezlănțuit Brigitte, în ediția de marți seară, când a recunoscut că a recurs la violență pentru a-și apăra relația.

Am bătut-o pe una, când aveam copil de trei luni. Am bătut-o”, a spus Brigitte.

Fosta foție a lui Ilie Năstase și-a amintit și de relația cu scântei pe care a avut-o cu jucătorul de tenis, pe care l-a prins în fapt cu o femeie mai tânără.

„Și acum doi ani m-am dus și-am luat-o pe aia din Ploiești, cu televiziunea. Ilie se urca pe scuter și l-am împins cu tot cu scuter”.

Citește și: Cum a cucerit-o Ilie Năstase pe iubita lui, Ioana. „Dacă n-avem tupeu la 72 de ani, când naiba să avem?”

Vezi video mai jos!

Incidentul la care face referire Brigitte s-a petrecut la sfârșitul anului 2016, când concurenta de la FERMA a făcut scandal acasă la femeia cu care Ilie Năstase o înșela. Atunci s-a dus cu un cameraman la poarta amantei, pentru a-i prinde pe cei doi în fapt. 

Doi ani a mai rezistat relația lor, după care Brigitte a depus actele de divorț. În urma separării, Brigitte și-a păstrat numele Năstase și s-a ales cu câteva bunuri obținute în timpul căsniciei de opt ani cu Ilie Năstase.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies