Brigitte Năstase, amintiri urâte despre amantele foștilor ei soți: „Aveam copil de trei luni și am bătut-o”

Brigitte Năstase, amintiri urâte despre amantele foștilor ei soți: Aveam copil de trei luni și am bătut-o
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 13 Februarie 2019
Data actualizare: 14 Februarie 2019
Concurenta de la FERMA a oferit detalii picante în ediția de marți seară. Brigitte Năstase și-a amintit cum a fost înșelată de foștii ei soți. 

În fermă s-a iscat o discuție despre iubiri, gelozii și trădări, în care s-au prins Claudia Pavel, Jorge, Ioana Filimon și Brigitte Năstase. Fosta soție a lui Ilie Năstase și-a amintit câteva episoade mai puțin plăcute din viața ei alături de foștii ei soți, Octavian Sfăt și Ilie Năstase

„Eu de două ori i-am aruncat masa în restaurant, la Tavi, de două ori așa în față. Odată am luat băutura și am vărsat-o așa, în față, când vorbea cu una. Tu știi ce nebună eram eu? I-am spart ușa odată, era cu una, și ținea și el și cu aia, le vedeam fundurile goale”, s-a dezlănțuit Brigitte, în ediția de marți seară, când a recunoscut că a recurs la violență pentru a-și apăra relația.

Am bătut-o pe una, când aveam copil de trei luni. Am bătut-o”, a spus Brigitte.

Fosta foție a lui Ilie Năstase și-a amintit și de relația cu scântei pe care a avut-o cu jucătorul de tenis, pe care l-a prins în fapt cu o femeie mai tânără.

„Și acum doi ani m-am dus și-am luat-o pe aia din Ploiești, cu televiziunea. Ilie se urca pe scuter și l-am împins cu tot cu scuter”.

Citește și: Cum a cucerit-o Ilie Năstase pe iubita lui, Ioana. „Dacă n-avem tupeu la 72 de ani, când naiba să avem?”

Vezi video mai jos!

Incidentul la care face referire Brigitte s-a petrecut la sfârșitul anului 2016, când concurenta de la FERMA a făcut scandal acasă la femeia cu care Ilie Năstase o înșela. Atunci s-a dus cu un cameraman la poarta amantei, pentru a-i prinde pe cei doi în fapt. 

Doi ani a mai rezistat relația lor, după care Brigitte a depus actele de divorț. În urma separării, Brigitte și-a păstrat numele Năstase și s-a ales cu câteva bunuri obținute în timpul căsniciei de opt ani cu Ilie Năstase.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!