Brigitte Năstase și Florin Pastramă și-au dus relația și pe rețelele sociale. Sărut pasional în văzul tuturor

Brigitte Năstase și Florin Pastramă și-au dus relația și pe rețelele sociale. Sărut pasional în văzul tuturor
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 31 Martie 2019
Data actualizare: 01 Aprilie 2019
Dacă mai avea cineva dubii că Brigitte e pe bune cu Florin Pastramă, acum totul e clar. Cei doi au arătat și pe rețelele sociale cât de apropiați sunt.

Cel mai nou cuplu din show-biz a luat naștere la emisiunea FERMA – Un nou început. Deși multora li s-a părut o relație regizată, de dragul show-ului, se vede treaba că celor doi li s-au aprins călcâiele unul după celălalt. Într-o postare pe Facebook, cei doi se sărută pasional în fața celorlalți concurenți de la FERMA, pentru ca la interval de 13 ore să se afișeze din nou împreună.

Focul ce s-a aprins între ei a dinamitat însă relația pe care Brigitte o avea cu Cornel Oană, logodnicul ei. În emisiunea La Măruță, Cornel Oană a dezvăluit că a părăsit-o pe Brigitte după ce a văzut imaginile scandaloase cu ea și Florin Pastramă.

Citește și: Uite ce frumusețe a pierdut Florin Pastramă! Fosta logodnică arată fenomenal

„Show-ul are limitele lui, nu te obligă nimeni să faci... Este normal ceea ce s-a întâmplat, în condiții de stres oamenii reacționează. Eu am terminat relația de săptămâna trecută.”   

Iată imaginile care l-au determinat pe acesta să rupă relația cu Brigitte!

Cornel Oană a mărturisit că, până să apară scenele ”incriminatoare” cu Brigitte și Pastramă, el era hotărât să facă nunta. Locuia la ea acasă, avea grijă de afacerile lor și de copiii ei. 

„Noi, chiar înainte de FERMA, am avut o ceartă. Fiecare a înțeles cum a vrut. Ea s-a considerat singură, eu m-am considerat în relație. Dacă este fericită cu Florin Pastramă, eu le doresc Casă de piatră. Eu am dat  verigheta jos, nu am ce să fac cu jumătate de verighetă”.

Vezi mai jos GALERIA FOTO incendiară!
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies