BRIT Awards 2021: Artista Dua Lipa, marea câștigătoare a galei de la Londra

BRIT Awards 2021: Artista Dua Lipa, marea câștigătoare a galei de la Londra
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 12 Mai 2021
Data actualizare: 12 Mai 2021
Taylor Swift a scris istorie la BRIT Awards 2021, iar Dua Lipa a câștigat două dintre cele trei premii pentru care a fost nominalizată. Printre artiștii premiați s-au mai numărat: Billie Eilish, Little Mix sau Arlo Parks.

Gala a avut loc la Arena O2 din Londra, iar vedetele au pășit pe covorul roșu fără mască de protecție. În public au fost 4.000 de persoane, aproximativ o cincime din capacitatea Arenei O2 din Londra. Spectatorii nu au purtat mască și nici au păstrat distanța fizică impusă până acum. Toți cei prezenți pe Arena O2 au avut însă ambele doze de vaccin făcute. Evenimentul a făcut parte din schema pilot a guvernului britanic pentru redeschiderea evenimentelor live.

Dua Lipa a câștigat trofeul pentru “cea mai bună artistă solo”, dar și cel mai important premiu al serii, cel pentru “cel mai bun album”. Britanica a avut o apariție super sexy pe covorul roșu, unde a purtat o rochie mini și jartiere negre.

Dua Lipa a susținut și un recital în fața publicului de la Arena O2. Pe scenă, artista i-a cerut lui Boris Johnson să crească salariile lucrătorilor sanitari.

Little Mix a devenit prima trupă feminină care a obținut trofeul pentru cel mai bun grup britanic. Taylor Swift a primit trofeul „Global Icon” pentru întreaga carieră. Artista este prima femeie recompensată cu acest trofeu la gala Brit Awards.

Lista completă a câștigătorilor Brit Awards 2021

Cel mai bun album: Dua Lipa - Nostalgia

Cea mai bună artistă britanică: Dua Lipa

Cel mai bun artist britanic: J Hus

Cea mai bună trupă britanică: Little Mix

Cel mai bun single britanic: Harry Styles – Watermelon Sugar

Cel mai bun artist debutant: Arlo Parks

Cea mai bună artistă solo internațional: Billie Eilish

Cel mai bun artist solo internațional: The Weeknd

Cel mai bun grup internațional: Haim

Rising Star: Griff

Global Icon: Taylor Swift

Fotografii: Getty Images

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!


 


VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies