Britney Spears a scăpat definitiv de tutela tatălui, după 13 ani de „tiranie”. Cum a primit decizia instanței

Britney Spears a scăpat definitiv de tutela tatălui, după 13 ani de tiranie . Cum a primit decizia instanței
Britney Spears are o avere de 60 de milioane de dolari. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 30 Septembrie 2021
Data actualizare: 30 Septembrie 2021
Britney Spears își poate decide viitorul singură. Curtea Superioară din Los Angeles l-a privat pe Jamie Spears de statutul de protector al fiicei sale. Artista a izbucnit în lacrimi în sala de judecată când a aflat că este stăpână pe propria viață după 13 ani.

Britney Spears (39 de ani) își poate administra singură averea și își poate decide viitorul, după ce o judecătoare de la Curtea Superioară din Los Angeles l-a îndepărtat pe Jamie Spears din viața ei. Tatăl artistei i-a controlat viața personală și afacerile, după ce, în 2008, a dovedit în instanță că nu e capabilă să o facă singură.

Potrivit unor surse citate de Page Six, artista a izbucnit în lacrimi când a auzit decizia.

Britney a izbucnit în lacrimi când a auzit decizia judecătoarei. Pentru o lungă perioadă de timp a crezut că nu va mai apuca ziua în care controlul tatălui ei asupra fiecărui aspect al vieții sale se va sfârși, dar iată că s-a întâmplat”, a dezvăluit sursa.

Fanii ei i-au fost alături pe durata procesului.

La scurt timp după decizie, artista a postat un clip pe contul ei de Instagram, în care se află în carlinga unui avion de mici dimensiuni, pe care învață să-l piloteze.

Sunt în al 9-lea cer acum. Pilotez, pentru prima dată, un avion și prima dată într-un avion ca lumea”, a scris cântăreața.

Judecătoarea i-a dat dreptate lui Britney Spears

Judecătoarea Brenda Penny și-a justificat decizia după ce a ascultat pledoariile ambelor părți. „Situația actuală este insuportabilă. Aceasta reflectă un mediu toxic, care necesită suspendarea lui Jamie Spears”, a adăugat judecătoarea.

Conform avocaților, Britney Spears are o avere de 60 de milioane de dolari, asupra căreia a recăpătat controlul după 13 ani.

Cântăreața a ajuns sub tutela tatălui în 2008, după ce, pe fondul consumului de alcool și substanțe interzise, a fost declarată incapabilă să aibă grijă de ea însăși. Din cauza stilului de viață, artista a pierdut și custodia celor doi băieți pe care-i are cu Kevin Federline.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!