Britney Spears, dispusă să renunțe la carieră din cauza tatălui ei autoritar

Britney Spears, dispusă să renunțe la carieră din cauza tatălui ei autoritar
Relația dintre Britney Spears și tatăl ei a fost tensionată în ultimii 12 ani. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 11 Noiembrie 2020
Data actualizare: 11 Noiembrie 2020
Britney Spears poate spune „adio” unei cariere muzicale începute în 1992 din cauza propriului tată. Artista a dezvăluit că nu va mai cânta niciodată dacă părintele ei va continua să-i aministreze banii câștigați din muzică.

Britney Spears (38 de ani) vrea să scape o dată pentru totdeauna de controlul exercitat de tatăl ei, Jamie Spears. Artista nu-și poate administra banii câștigați din muzică încă din 2008, când Jamie Spears a obținut în instanță custodia asupra conturilor și bunurilor ei. 

Acum, Britney amenință că nu va mai cânta niciodată, dacă instanța nu-i restabilește dreptul asupra averii sale. 

Clienta mea m-a informat că îi este frică e tatăl ei. Nu va mai cânta niciodată dacă tatăl ei va rămâne responsabil de cariera sa”, a declarat Samuel D. Ingham III, avocatul artistei, citat de Associated Press.

Marți, la Curtea Superioară de Justiție, judecătoarea Brenda Penny a refuzat să suspende tutela lui Jamie Spears asupra averii fiicei sale, deși au trecut mulți ani de când artista nu a mai avut probleme cu substanțele interzise.

Britney Spears, în aprilie 2019, la externarea dintr-o clinică de psihiatrie. FOTO: Profimediaimages.ro

În replică, reprezentantul legal al lui Jamie Spears a explicat că tatăl artistei a fost cel care a avut grijă ca Britney să aibă ce pune pe masă copiilor ei. Conform acestuia, situația ei financiară era dezastruoasă în 2008, când avea mai multe datorii, în timp ce azi are o avere de peste 60 de milioane de dolari datorită lui. 

În 2019, Jamie Spears a renunțat temporar la admininstrarea averii fiicei ei, din cauza unor probleme de sănătate pe care le-a avut. În august 2020, Britney Spears a cerut instanței să nu revină sub tutela tatălui.

Artista a pierdut dreptul de a-și gestiona banii câștigați din muzică după ce, la începutul anilor 2000, a avut probleme în viața personală. A fost spitalizată și trimisă de la dezintoxicare, după ce a consumat substanțe interzise. Din această cauză, a pierdut custodia celor doi băieți pe care-i are cu cel de-al doilea soț, cântărețul David Federline.

Din 2016, Britney Spears are un iubit cu 12 ani mai tânăr decât ea. Sam Ashgari este fotomodel și antrenor de fitness.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Dani Mocanu se lasă de manele! - Trending Review cu Daragiu - episodul 45
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies