Britney Spears își acuză tatăl că a internat-o cu forța la psihiatrie, unde a fost îndopată cu pastile

Britney Spears își acuză tatăl că a internat-o cu forța la psihiatrie, unde a fost îndopată cu pastile
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 13 Mai 2019
Data actualizare: 13 Mai 2019
Acuzații grave și total neașteptate lansate de Britney Spears la adresa tatălui ei, Jamie.

După ce a susținut că s-a internat la psihiatrie fiindcă a fost afectată de boala tatălui ei, Britney Spears își acuză părintele că a închis-o cu forța în clinica de boli mintale. Artista a declarat în fața unui judecător din SUA că a fost internată fără voia sa și că a fost îndopată cu pastile la cererea tatălui ei, scrie TMZ.

Britney Spears (37 de ani) este în război cu tatăl ei, care în ultimii 11 ani i-a administrat averea și veniturile, ca urmare a unei înțelegeri mai vechi. În 2008, artista a fost spitalizată și declarată inaptă să aibă grijă de ea însăși. Jamie Spears a fost numit atunci administratorul și călăuzitorul carierei sale.

Acum, Britney este disperată să preia controlul asupra veniturilor sale.

Citește și: Cine este Sam Asghari, iubitul de 25 de ani al lui Britney Spears

FOTO: Profimediaimages.ro

Cântăreața a fost spitalizată la 3 aprilie 2019 într-o clinică de psihiatrie. Britney a acuzat o „cădere emoțională severă” pe fondul stării de sănătate a tatălui ei. Reprezentanții ei legali au declarat că artista s-a internat de bunăvoie pentru a-și rezolva aceste probleme.

Însă, acuzațiile lansate de Britney ne arată că adevărul ar putea fi cu totul altul.

La aproape trei săptămâni de la internarea lui Britney, fanii artistei au protestat la Los Angeles. Ei au cerut externarea cântăreței, considerând că ea a fost dusă acolo cu forța. Deși anterior a negat că a fost internată fără voia ei, Britney susține că fanii au avut tot timpul dreptate.

E în război și cu fostul manager

Britney Spears a cerut și obținut în instanță un ordin de restricție pentru fostul ei manager, Sam Lufti. Artista i-a interzis acestuia să se mai apropie de ea la o distanță mai mică de 65 de metri.

Artista nu-l mai vrea pe Sam Lufti în preajma ei și a famliei sale, considerându-l principalul vinovat pentru problemele de sănătate pe care Britney le-a acuzat în ultimele luni. 

Reprezentantul legal al lui Sam Lufti a catalogat decizia instanței exagerată și un act care „încalcă drepturile constituționale ale domnului Lufti”.

Ordinul de restricție este valabil până la 28 mai 2019, când va fi luată în discuție prelungirea lui.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies