Britney Spears nud: cântăreața stârnește îngrijorare în rândul fanilor după o nouă apariție scandaloasă

Britney Spears nud: cântăreața stârnește îngrijorare în rândul fanilor după o nouă apariție scandaloasă
Britney Spears face din fiecare zi o sărbătoare. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 30 Mai 2022
Data actualizare: 04 Iunie 2022
Britney Spears a avut o nouă apariție nud pe rețelele sociale și a stârnit îngrijorare în rândul fanilor ei. „Britney, ești bine?”, au întrebat mulți admiratori ai cântăreței, șocați de modul în care artista se expune în mediul online.

E liberă să facă ce vrea, însă admiratorii ei cred că exagerează. Britney Spears a apărut din nou nud pe rețelele sociale, într-o încercare greu de înțeles de a atrage atenția celor din jur.

Cântăreața s-a expus din nou fără haine, la scurt timp după ce a anunțat public că a pierdut sarcina. Unii dintre fanii ei sunt de părere că artista duce totul la extrem și că ar trebui să se potolească.

Te iubesc Brit, dar îți voi da unfollow. Înțeleg nevoia de libertate, dar ajunge cu nudurile”, a comentat un admirator.

Nu mai pot să văd aceste poze cu Britney. Chiar are nevoie de ajutor, iar logodnicul sau iubitul ei nu e de prea mare ajutor”, a scris o admiratoare.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Nu e prima dată când Britney Spears pozează nud și urcă fotografiile pe rețelele sociale. La jumătatea lunii mai a distribuit o ședință foto scandaloasă cu ea în pielea goală, precizând că sunt ultimele poze făcute înainte să afle că e însărcinată.

Artista a dezvăluit că va continua să încerce să rămână gravidă, dar și să pozeze indecent. Este modul ei de a se exprima liber, după mai mulți ani în care viața i-a fost controlată aproape în totalitate de tatăl ei.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images/Instagram  

Vezi și VIDEO:  
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!