Bromania si Letiția Vlădescu, cel mai sincer interviu despre succesul producției "Miami Bici"

Autor: Mihai Burlacu
Data: 03 Martie 2020
„Miami Bici”, filmul de comedie produs de Codin Maticiuc, în regia lui Jesus del Cerro, a avut premiera pe 21 februarie, și a reușit să bată recordul de cel mai vizionat film românesc, depășind "5gang - Un altfel de Craciun".

„Miami Bici” este o producție independentă și primul proiect cinematografic ale cărui scenariu și producție poartă semnătura lui Codin Maticiuc, regia aparținându-i lui Jesús del Cerro. Lungmetrajului i s-a alăturat și Alex Coteț, în calitate de co-scenarist. Totodată, Codin joacă și rolul principal în film, alături de Matei Dima. 

Realizarea acestui film reprezintă un vis împlinit pentru Codin, care a presupus foarte multă muncă și dedicare!

Filmul este o comedie savuroasă, filmată în cea mai mare parte în Statele Unite, care urmărește călătoria peste ocean, plină de peripeții, a lui Piciu (Codin Maticiuc) și Bilă (Matei Dima). Ei pleacă la Miami în mijlocul iernii, pentru a trăi atât „visul american”, cât și visul românesc de a se îmbogăți rapid. Odată ajunși în Statele Unite, cei doi intră într-o situație complicată din cauza lui Mișu, un român de cea mai joasă speță, stabilit în Florida, care deține afaceri suspecte.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies