Bromania si Letiția Vlădescu, cel mai sincer interviu despre succesul producției "Miami Bici"

Autor: Mihai Burlacu
Data: 03 Martie 2020
„Miami Bici”, filmul de comedie produs de Codin Maticiuc, în regia lui Jesus del Cerro, a avut premiera pe 21 februarie, și a reușit să bată recordul de cel mai vizionat film românesc, depășind "5gang - Un altfel de Craciun".

„Miami Bici” este o producție independentă și primul proiect cinematografic ale cărui scenariu și producție poartă semnătura lui Codin Maticiuc, regia aparținându-i lui Jesús del Cerro. Lungmetrajului i s-a alăturat și Alex Coteț, în calitate de co-scenarist. Totodată, Codin joacă și rolul principal în film, alături de Matei Dima. 

Realizarea acestui film reprezintă un vis împlinit pentru Codin, care a presupus foarte multă muncă și dedicare!

Filmul este o comedie savuroasă, filmată în cea mai mare parte în Statele Unite, care urmărește călătoria peste ocean, plină de peripeții, a lui Piciu (Codin Maticiuc) și Bilă (Matei Dima). Ei pleacă la Miami în mijlocul iernii, pentru a trăi atât „visul american”, cât și visul românesc de a se îmbogăți rapid. Odată ajunși în Statele Unite, cei doi intră într-o situație complicată din cauza lui Mișu, un român de cea mai joasă speță, stabilit în Florida, care deține afaceri suspecte.
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO