Brooklyn Beckham se însoară cu actrița Nicola Peltz. Cum au reacționat părinții lui

Brooklyn Beckham se însoară cu actrița Nicola Peltz. Cum au reacționat părinții lui
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz sunt împreună de 9 luni. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 12 Iulie 2020
Data actualizare: 12 Iulie 2020
După mai multe „iubiri de-o vară”, fiul cel mare al Victoriei și al lui David Beckham și-a găsit ceea ce el numește „sufletul meu pereche”.

Brooklyn Beckham a decis că, la 21 de ani, e timpul să se însoare. Fiul cel mare al lui David Beckham și-a cerut iubita de soție, iar ea a spus un mare DA. Cei doi au făcut marele anunț pe rețelele sociale, cu Brooklyn susținând că a pus întrebarea esențială „în urmă cu două săptămâni”.

Aleasa lui este Nicola Peltz, o actriță de 25 de ani cu care are o relație din octombrie 2019. Tânăra și-a făcut debutul în filmul The Last Airbender (2010), dar e cunoscută pentru rolul Tessa Yeager din al patrulea film din seria Transformers – Age of Extinction.

Acum două săptămâni i-am cerut sufletului meu pereche să se căsătorească cu mine, iar ea a spus da. Sunt cel mai norocos bărbat din lume. Promit să fiu cel mai bun soț și, cândva, cel mai bun tată”, a scris Brooklyn pe Instagram.


 

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

Mama sa, Victoria Beckham, a fost în al nouălea cer și a postat un mesaj plin de căldură pentru cei doi porumbei. 

Cea mai încântătoare veste. Nu puteam fi mai fericiți că @brooklynbeckham și @nicolaannepeltz să căsătoresc. Vă iubim pe amândoi atât de mult”, a scris Victoria Beckham.

Și, ca să vedeți că Nicola e deja acceptată în familie, pentru această fotografie ea a purtat o rochie creată de viitoarea soacră.

Anunțul logodnei vine după mai multe relații de scurtă durată pe care fiul lui Beckham le-a avut cu femei de toate vârstnele. Ultima lui iubită, de care s-a despărțit în septembrie 2019, este modelul Hana Cross (23 de ani). Cei doi s-au certat atât de rău, încât au rupt orice legătură și și-au dat unfollow pe Instagram. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Home workout - episodul 9: Exerciții pentru mușchii pectorali și mușchii abdominali cu accesorii de fitness
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies