Bruce Willis, înconjurat de cele 5 fiice de ziua sa de naștere. Actorul și Emma Heming au un nou motiv de sărbătoare

Bruce Willis, înconjurat de cele 5 fiice de ziua sa de naștere. Actorul și Emma Heming au un nou motiv de sărbătoare
Bruce Willis, împreună cu Emma Heming (dreapta) și fiicele lor. FOTO: Demi Moore Instagram
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 21 Martie 2023
Data actualizare: 21 Martie 2023
Bruce Willis a împlinit 68 de ani pe 19 martie și le-a avut alături pe toate cele cinci fiice ale lui, rezultate din două căsnicii. Cea de-a doua soție a actorului, Emma Heming, a anunțat că azi, 21 martie, vor petrece din nou.

Rumer, Scout și Tallulah, cele trei fiice pe care Bruce Willis le are cu prima soție, Demi Moore, au fost alături de Evelyn Penn și Mabel Ray, fetele actorului cu cea de-a doua soție, Emma Heming.

Toată familia extinsă a starului de la Hollywood s-a reunit pentru aniversarea lui Bruce Willis. Emma Heming a anunțat, pe rețelele sociale, că actorul a fost copleșit de mesajele primite de ziua lui de la admiratorii filmelor sale și că azi au un nou motiv de sărbătoare.

S-a simțit cel mai bine. I-a plăcut plăcinta cu mere. Mulțumim pentru toate urările de La mulți ani. Dar ghiciți ce e mâine (azi – n.red.)? E aniversarea nunții noastre”, a spus Emma Heming într-un clip distribuit pe internet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)


Bruce Willis și Emma Heming sărbătoresc 14 ani de căsnicie. În 21 martie 2009, ei s-au căsătorit în Insulele Turks şi Caicos. Ceremonia nu a fost una oficială, așa că cei doi au repetat-o în Beverly Hills șase zile mai târziu.

Luna aprilie va debuta cu altă aniversare, cea a fiicei Mabel Ray, care va împlini 11 ani. În mai, cealaltă fiică a cuplului, Evelyn Penn, va împlini 9 ani, iar sărbătoarea va continua cu venirea pe lume a primului nepot al lui Bruce Willis, fiindcă fiica sa, Rumer, este însărcinată.


Bruce Willis cu fiica sa, Rumer. Sursa foto: Demi Moore

Atât de multe lucruri pentru care suntem recunoscători”, a mai spus Emma Heming.

Bruce Willis este înconjurat de familie după diagosticul necruțător pus de medici la începutul lunii februarie. La momentul respectiv, familia actorului a făcut publică o declarație comună: 

Deși acest lucru este dureros, este o ușurare să avem în sfârșit un diagnostic clar”, se arată în declarația oficială, semnată de soția sa, Emma Heming Willis, fosta soție, Demi Moore, și copii săi - Rumer, Scout, Tallulah, Mabel și Evelyn.

Fotografii: Getty Images/Demi Moore Instagram

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!