Bryan Adams, val de critici pe internet după niște afirmații grosolane. Cum și-a cerut scuze

Bryan Adams, val de critici pe internet după niște afirmații grosolane. Cum și-a cerut scuze
Bryan Adams a fost nevoit să-și ceară scuze pe internet. FOTO: Getty Images
Autor: Dan Brumar
Data: 13 Mai 2020
Bryan Adams a fost aspru criticat de internauți după o serie de remarci răutăcioase la adresa „mâncătorilor de lilieci”. Cântărețul canadian și-a vărsat frustrarea după ce a pierdut mai multe concerte din cauza pandemiei de coronavirus.

Bryan Adams a inflamat Instagramul după ce și-a vărsat nervii pe poporul chinez, mare consumator de lilieci. Într-o postare, artistul și-a exprimat nemulțumirea că a pierdut o serie de concerte pe care trebuia să le susțină la Royal Albert Hall din Londra din cauza pandemiei.

În această seară ar fi trebuit să fie începutul unui contract de închiriere de concerte la Royal Albert Hall, dar din cazua unor mâncători de lilieci, vânzători de animale în piața umedă, lacomi nenorociți făcători de virusuri, toată lumea s-a oprit în loc; ca să nu-i mai menționez și pe cei care au suferit sau au murit din cauza acestui virus. Mesajul meu pentru ei, altul decât mulțumesc mult, e atât de vegan”, a scris artistul.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bryan Adams (@bryanadams) on

Canadianul i-a jignit pe chinezi, deși nu i-a numit, dar s-au simțit lezați și alți internauți. Când și-a dat seama că a sărit calul, artistul a șters comentariile la acea postare. Mesajul său n-a fost întâmplător, fiindcă l-a distribuit și pe Twitter, ca să vadă și fanii săi de acolo cât de supărat este. La câteva ore după, Adams a șters postarea cu totul.

Bryan Adams, acuzat de rasism. „Îmi cer scuze”

Cântărețul a fost acuzat de rasism și că distribuie afirmații care fac referire la false supoziții legate de răspândirea noului coronvirus. Până în acest moment nu s-a stabilit oficial că virusul care provoacă boala Covid-19 provine de la liliecii sacrificați pentru mâncare în China.

Bryan Adams, care va împlini 61 de ani în luna noiembrie a acestui an, și-a cerut scuze pentru afirmațiile sale. La o zi după postarea incriminată, artistul a venit cu lămuriri.

Scuze tuturor celor care s-au simțit deranjați de postarea mea de ieri. N-am nicio scuză, voiam doar să am tiradă despre cruzimea oribilă asupra animalelor din aceste piețe umede ca fiind posibila sursă a virusului și să promovez veganismul. Iubesc toți oamenii, iar gândurile mele se îndreaptă spre toți cei care au de-a face cu pandemia în întreaga lume”, a scris artistul marți.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Episodul 1: Personajele din Vlad iși imită actorii preferați din străinătate

FULLSCREEN
Bryan Adams, val de critici pe internet după niște afirmații grosolane. Cum și-a cerut scuze
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO