Bryan Cranston, actorul din "Breaking Bad", isi construieste cea mai moderna casa eco

Bryan Cranston, actorul din Breaking Bad , isi construieste cea mai moderna casa eco
Citeste mai mult despre: Bryan Cranston, Breaking Bad,
Data publicarii: 08 August 2013
Data actualizare: 18 August 2013
Bryan Cranston, protagonistul serialului “Breaking Bad – Pe cai gresite” disponibil pe voyo.ro, se implica activ in construirea noii sale case eco.

Actorul din serialul “Breaking Bad – Pe cai gresite”, difuzat pe Voyo.ro, este un mare sustinator al cauzelor ecologiste, iar impreuna cu sotia lui, actrita Robin Dearden, si o echipa de constructori, ingineri si ecologisti, au inceput lucrul la una din cele mai ingenioase case “verzi”.

Cladirea va fi construita peste un fost bungalow chiar pe malul marii, in California, statul american natal al actorului. Numele casei, “3 Palmieri”, provine de la cei 3 palmieri care se afla pe terenul peste care casa va fi construita.

Eu si sotia mea vrem sa combinam utilul cu esteticul. Vrem sa aratam lumii ca o casa ecologica nu este egala cu imposibilitatea de a duce un stil de viata modern. Vom sti ca “3 Palms” este minunata atunci cand prietenii ne vor intreba uimiti: ‘Aceasta chiar este o casa eco?’ ” a spus actorul.
 

PREMIERA si EXCLUSIV in Romania. In curand pe Voyo, noul sezon "Breaking Bad", imediat dupa lansarea din Statele Unite

Casa care va contine 3 dormitoare va implementa numeroase tehnologii dedicate protectiei mediului, precum reciclarea apei de ploaie, folosirea becurilor LED, instalarea unor panouri fotovoltaice, incalzirea solara a apei, izolare termica si bineinteles utilizarea materialelor reciclabile.

In serialul “Breaking Bad – Pe cai gresite”, ce poate fi urmarit pe voyo.ro, Bryan Cranston este profesorul de chimie Walter White care, bolnav de cancer, incepe sa produca droguri pentru ca familia lui sa poata avea un trai decent dupa moartea sa. Actorul este castigatorul a trei premii Emmy consecutive, performanta cu care se mai poate mandri doar Bill Cosby.


Vezi serialul "Breaking Bad" acum pe voyo.ro.
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies