Bucuria aduce bucurie! PRO Cinema a pregătit un program special de Paște

Bucuria aduce bucurie! PRO Cinema a pregătit un program special de Paște
Citeste mai mult despre: procinema,
Data publicarii: 31 Martie 2023
Data actualizare: 31 Martie 2023
Luna aprilie aduce o serie de surprize pentru iubitorii de filme. Premiere de Box Office, comedii, filme de spionaj și o selecție de pelicule care îi vor ține pe telespectatori în fața televizoarelor.

Duminica Paștelui va aduce două filme tematice. Pe 16 aprilie, de la 20:30, telespectatorii pot urmări Maria Magdalena. Acțiunea are loc în secolul I și urmărește povestea unei femei care se alătură unei mișcări sociale radicale, condusă de Iisus din Nazaret. Maria va avea parte de o călătorie spirituală, care îi va arăta adevăratul ei scop în cadrul mișcării.

Seara continuă cu filmul Pavel, apostolul lui Hristos, de la 23:00. Pelicula urmărește lupta dusă de Pavel cu Nero, împăratul care dorește să elimine toți creștinii din Roma. Rămâne de văzut dacă Pavel și Luca vor reuși să câștige bătălia și să lase moștenire lumii Evanghelia lui Hristos. 

Pe 19 aprilie, PRO Cinema își va sărbători aniversarea de 19 ani cu un mix de titluri extrem de apreciate: o super distribuție unde toată lumea este suspectă și o producție cu un premiu BAFTA și patru nominalizări. De la 20:30, telespectatorii vor putea urmări Crima din Orient Express, unde vedem povestea a 13 străini care încearcă să își salveze viețile deslușind misterul crimelor ce au loc în trenul în care se află. Seara continuă cu Șapte psihopați și un câine, de la 22:45. Filmul urmărește peripețiile lui Marty, aflat într-o cursă palpitantă de a scrie un scenariu bazat pe povestea prietenilor săi care au furat un câine. 

În fiecare zi de joi, din luna aprilie, de la 20:30, amatorii de pelicule de spionaj se vor putea bucura de seria de filme Bourne, bazată pe romanele thriller scrise de Robert Ludlum și Eric Van Lustbader.

Sărbătorește Paștele și 19 ani de PRO Cinema cu o serie de titluri care au făcut istorie! 

Bucuria aduce bucurie!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!