Bunicuta din imagini a trait intotdeauna cu un regret. Ce se intampla in ziua in care femeia implineste 93 de ani

Bunicuta din imagini a trait intotdeauna cu un regret. Ce se intampla in ziua in care femeia implineste 93 de ani
Data publicarii: 17 Martie 2016
Data actualizare: 17 Martie 2016
Dorothy Louise a avut intotdeauna un regret, pe care l-a povestit ori de cate ori a avut ocazia., tuturor celor din jurul sau. Tocmai asta i-a facut pe copiii sai sa aduca o schimbare in viata femeii.

Dorothy a fost exmatriculata din liceu, cu doar doua saptamani inainte de a-si putea incheia anul scolar, deoarece a recunoscut public faptul ca se casatorise cu iubitul ei, lucru ce nu era acceptat in acea perioada.

Astfel femeia nu a mai apucat niciodata sa isi ia diploma de liceu, acesta devenind regretul ei cel mai mare. "A simtit intotdeauna ca nu a facut tot ceea ce trebuie, pentru ca nu a apucat sa isi ia diploma de liceu", a spus Janice, fiica lui Dorothy, pentru WKBN, "Ma simt responsabila pentru ca era insarcinata cu mine atunci cand a fost exmatriculata".

In ziua in care femeia a implinit varsta de 93 de ani, Janice a decis ca contacteze liceul la care mama ei studiase, iar cei de acolo au fost de acord cu faptul ca ceea ce se intamplase putea fi considerat  o nedreptate a timpurilor, motiv pentru care a decis sa le ajute, scrie Littlethings.com.

Copiii lui Dorothy i-au spus ca o vor duce la o plimbare, dar in momentul in care a iesit din casa femeia a fost intampinata de reprezentantul liceului, care venise sa ii ofere diploma mult dorita.

"M-am simtit mereu rau pentru ca nu am avut asta. Desi am 93 de ani,  inca imi place sa o am.", a spus Dorothy.

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!