CABINA PRO TV: TU de ce iubesti Romania? Uite cum a raspuns Jojo:

CABINA PRO TV: TU de ce iubesti Romania? Uite cum a raspuns Jojo:
Citeste mai mult despre: cabina pro tv, Romania,
Data: 28 Noiembrie 2011
De la sublim la grotesc, intre derizoriu si exceptional, Romania este o continua provocare. Dar este PROVOCAREA NOASTRA.

Oricat de greu ar fi, tot mai bine e acasa si oricate tari am colinda, Romania e locul pe care-l purtam in suflet. Anul acesta, la 16 ani de PRO TV, va invitam sa demonstrati ca aveti curajul sa iubiti aceasta tara, cu bune si cu rele. Intrati din nou in cabina PRO TV si aratati-le tuturor ce aveti pe suflet.

Pentru prima data, cabina ProTV este disponibila oricarui roman, indiferent unde se afla prin internet. Iata cum intrati in cabina virtuala: Mesajul dumnevoastra poate ajunge in fata tuturor prin 3 click-uri. 

Intra AICI si cu un singur click si vei fi fata in fata cu Andreea Esca. Dupa introducere, in partea de jos observati butonul - inregistreaza mesajul tau aici. Click si tot Andreea va spune ce urmeaza. Apoi dati click pe butonul verde - Allow - pentru a porni webcam-ul si microfonul.

Aveti la dispozitie pana la 60 de secunde, asa ca nu irositi timpul. START inregistrare. Dupa ce ati terminat de inregistrat, dati click pe SALVEAZA, introduceti datele personale si ati incheiat.

Toate mesajele vor fi ascultate si apoi vor fi publicate pe site. Cele mai bune vor fi difuzate de PRO TV pe 1 decembrie.

Tu de ce iubesti Romania?
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO