Cabral, emoții înainte de lansarea show-ului Cântă acum cu mine: „Mi-a fost frică de treaba asta”

Cabral, emoții înainte de lansarea show-ului Cântă acum cu mine: Mi-a fost frică de treaba asta
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 03 Martie 2019
Data actualizare: 03 Martie 2019
Duminică seară, la ora 20.00, Cabral va spune pentru prima dată Bună seara din platoul Cântă acum cu mine, cel mai îndrăzneț show de divertisment din România, dedicat întregii familii. Prezentatorul emisiunii a dezvăluit ce l-a surprins pe el la filmări.

Cabral a rămas impresionat nu doar de concurenți, ci și de juriul de la Cântă acum cu mine. Prezentatorul show-ului a dezvăluit la Vorbește lumea că cei 100 constituie cel mai exigent și mai diversificat juriu dintr-un show de divertisment și că nu se aștepta ca ei să renunțe la aerele de vedete și să-i trateze pe concurenți ca pe egalii lor.

„Mi-a fost frică de treaba asta. Însă, la fiecare concurent am avut comentarii, chiar dacă au fost comentarii contondente, oamenii sunt atenți, dar în același timp, corecți. Băi, Cabral, ești mișto, dar te-ai cam îngrășat și semitonul ăla a fost cam praf. Dar dacă faci asta, ai putea să fii mai bun. Toate criticile au ajuns să fie, de la un moment dat încolo, într-adevăr, constructive. 

Și asta a însemnat pentru mine foarte mult, pentru că cei o sută nu s-au strâns acolo să arate cât de șmecheri sunt ei și cât de proști sunt ăia din fața lor. Ba, din contră. Sunt câteva faze în care cântăreți, care sunt pe scenă de mulți ani, zic piesa asta n-o s-o mai cânt niciodată. Cum adică? Pentru că la cum a cântat-o fata asta, eu nu mai am dreptul să mai ies în fața publicului”, a spus Cabral.

Prezentatorul a dezvăluit că nu a mai văzut până acum o relație atât de strânsă între jurații unui show TV precum cea clădită la Cântă acum cu mine.

Aici, efectiv, s-a creat o atmosferă incredibilă. Ziua se filma, iar noaptea se petrecea. Desigur, fără mine, fiindcă eu sunt bătrân, am o hernie, deși acum e mai bine. Eram la pat, eram așa ceva: Doamne ferește!, și mă văitam acolo. Orice negru, atunci când dă de greu, se vaită: Auăleu, o să mor! S-au dus în Centrul Vechi, s-au întâlnit cu nu știu ce galerie, și ăia au început să cânte, dar pe galerie, pe bătaie. Și ăștialalți au început să cânte, și-au început și ăilalți să cânte cu ei, adică foarte mișto”, a mărturisit Cabral.

Concurenții de la Cântă acum cu mine intră pe rând în scenă și au la dispoziție 30 de secunde fără nicio intervenție din partea celor 100 de jurați. Abia după cele 30 de secunde, cei 100 de specialiști în muzică au dreptul să voteze, adică să se ridice, să cânte și să danseze în rând cu cei din fața lor. 

Prezentatorul show-ului a dezvăluit la Vorbește lumea că au fost și concurenți care nu au impresionat și nu au convins mai mult de un jurat să se ridice de pe scaun.

Vezi video de mai jos pentru a afla cum reacțioanează concurenții în astfel de situații! 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies