Cabral, mesaj emoționant pentru sora lui: „Unul dintre cei mai mișto oameni din viața mea”

Cabral, mesaj emoționant pentru sora lui: bdquo;Unul dintre cei mai mișto oameni din viața mea
Autor: Dan Brumar
Data: 01 Aprilie 2019
Prezentatorul emisiunilor Cântă acum cu mine și Ce spun românii și-a amintit, pe blog, pentru cine trage în viață. Pe lângă soția Andreea, fiicele sale, mama și tata, Cabral a menționat-o și pe sora lui, Artemis.

Cabral și-a deschis sufletul pe blog, unde le-a spus celor care îi urmăresc postările că deseori se gândește profund la cei la care ține și pentru care ar sacrifica orice. 

Fetele mele-s primele. Dacă e o ordine, dar ordine nu-i. Cred că-i vizualizez pe toți pe loc, în aceeași secundă, cu același gând. Andreea, mama, tata… toți. Fac exercițiul ăsta, uneori trebuie. Pentru că mi-am ales o carieră într-un domeniu frumos. Dar e greu, taică, indiferent de ce citești tu prin reviste și site-uri. De mic am învățat să mă întreb pentru cine trag. Ei bine, ea este unul dintre cele mai importante răspunsuri. Artemis o cheamă. E sor’mea”,  scris Cabral pe blogul lui, postând o fotografie cu el și sora lui, de pe vremea când erau doar niște copii.

Artemis este sora lui Cabral doar după mamă. Azi, Artemis Boldea este directorul Fundației Ciprian Marica, o organizație care sprijină copiii dotați sau proveniți din familii dezorganizate. Prezentatorul emisiunii Cântă acum cu mine și al emisiunii Ce spun românii mărturisește că el și sora lui au avut „cea mai frumoasă copilărie pe care mi-aș putea-o închipui”.

„O am în viața mea de la 6 ani. A venit, boț mic și scandalagiu și mi-a întors pe dos toată lumea. Am avut împreună cea mai frumoasă copilărie pe care mi-aș putea-o închipui. Și-am crescut, au trecut anii dar a rămas aceeași luptătoare, același om exasperant de corect și șocant de loial. A, nu e ziua ei, nu de-aia scriu. Pentru mine, e ziua ei în fiecare zi. Unul dintre cei mai mișto oameni din viața mea. O gagică așa mișto cum numai prin cărți din alea de dragoste se mai pomenește”, mai spune Cabral.

FULLSCREEN
Cabral, mesaj emoționant pentru sora lui: „Unul dintre cei mai mișto oameni din viața mea”
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO