Cabral s-a bucurat de caldura romanilor si a temperaturilor ridicate in Israel

Cabral s-a bucurat de caldura romanilor si a temperaturilor ridicate in Israel
Data publicarii: 11 Noiembrie 2009
Data actualizare: 11 Noiembrie 2009
Cabral a trait o experienta interesanta in Israel, unde a fost alaturi de echipa ProTv International pentru a prezenta 4 spectacole dedicate romanilor stabiliti acolo, eveniment intitulat “Vedete, vedete... in Israel”.

Aflat pentru prima data in Tara Sfinta, vedeta a avut un program incarcat si s-a intilnit cu multi romani care ii apreciaza prezenta la emisiuneaPovestiri de noapte si interpretarea personjului Thierry din serialul “State de Romania”, ambele productii difuzate si urmarite cu mare interes de telespectatorii din Israel la ProTv International.
Pentru cele 4 spectacole, Cabral a ajuns in 3 orase diferite Haifa, Beer Sheva si Tel Aviv si in fiecare seara a fost coplesit de caldura si atentia cu care a fost inconjurat de spectatorii din sala, care au participat activ la fiecare moment al spectacolului. Ei s-au bucurat sa ii vada si sa ii asculte pe artistii Anastasia Lazariuc si Fuego care i-au incintat si emotionat cu piesele interpretate si pe iluzionistul Leonard Iosefini, care a stirnit hohote de ris si ropote de aplauze pentru numerele de magie, ajutat si de Cabral, care nu s-a limitat doar la rolul de prezentator.

Pe linga evenimentele din salile de spectacole, actorul s-a intilnit si cu o romanca deosebita, Liana Saxone Horodi, pictorita, care in acest an celebreaza, printr-o expozitie deosebita, 50 de ani de cariera. Povestea Lianei Saxone, dar si cele ale sopranei Mirela Gradinaru si actritei Rozina Cambos au reprezentat subiectele reportajelor realizate de echipa ProTv International si vor fi difuzate in cadrul emisiunii "Romani de succes" si in emisiunea “ProTv International Special”, din data de 21 noiembrie, de la orele 17.45, alaturi de imagini din cele 4 spectacole.  

In putinul timp care i-a ramas liber, vedeta s-a bucurat de cele 30 de grade, a facut baie in Marea Mediterana si a vizitat timp de citeva ore mormintele sfinte de la Ierusalim si Zidul Plingerii, unde a depus un bilet.  

“Nu am apucat sa fac prea multe in timpul liber, am avut un program foarte strins. Insa, din prima clipa cind i-am cunoscut pe romanii de aici am ramas mut de uimire. Sint extrem de calzi, de comunicativi, au interactionat tot timpul cu noi, cei de pe scena si au incercat sa ne faca sa ne simtim bine,” povesteste actorul care, dupa 4 zile in Israel, nu i-a fost tocmai usor sa se desprinda de vremea frumoasa pentru a reveni in tara:  “Dureroasa plecare, in schimb. In Romania lasasem ploaie si frig de noiembrie, iar aici am gasit o temperatura foarte placuta. Am ajuns la Marea Mediterana, am facut plaja si am inotat. E adevarat, doar timp de 2 ore, dar in noiembrie e ceva”, adauga prezentatorul a carui vizita si experienta in Israel va putea fi vazuta si de telespectatorii din Romania, in cadrul emisiunii “Povestiri adevarate”, ACASA.  

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!