Cabral și Andreea Ibacka și-au botezat fetița. Cum au îmbrăcat-o pe Namiko la biserică (FOTO)

Cabral și Andreea Ibacka și-au botezat fetița. Cum au îmbrăcat-o pe Namiko la biserică (FOTO)
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 26 Mai 2019
Data actualizare: 26 Mai 2019
La aproape șase luni de la nașterea fiicei lor Namiko, Cabral și Andreea Ibacka și-au botezat micuța la o biserică din București.

Namiko Ibacka a primit botezul sâmbătă, în cadrul unei ceremonii restrânse la care au participat doar apropiații vedetelor de televiziune. Cabral și soția lui, Andreea Ibacka, au purtat ii tradiționale românești la biserică. După ceremonie, cei doi și invitații lor au petrecut într-un cadru intim, „la un grătar”.

Andreea Ibacka a postat o fotografie pe contul ei de Instagram în care apare alături de cele două comori din viața ei, soțul Cabral și minunea Namiko.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Ibacka (@andreeaibacka) on

Cabral și Andreea au devenit părinți la 4 decembrie 2018. Andreea a născut la un spital din București după nouă luni și jumătate de sarcină.

Prezentatorul TV a făcut atunci marele anunț pe rețelele sociale. Contactat de PROTV.RO, Cabral a declarat că e în culmea fericirii.

Fetița are 52 de centimetri și 3,6 kilograme. Este sănătoasă, la fel și Andreea. Suntem foarte fericiți și împliniți”, ne-a spus Cabral.

Micuța Namiko a apărut în câteva fotografii postate de părinții ei pe rețelele sociale, însă niciodată nu i s-a dezvăluit fața. Cabral și Andreea Ibacka au explicat că Namiko a beneficiat de suficientă expunere publică, la cererea fanilor lor.

FOTO: Andreea Ibacka Instagram

Cum au ales Cabral și Andreea numele fetiței

Andreea Ibacka a dezvăluit pe blogul personal cât s-au „muncit” ea și Cabral să aleagă numele fetiței. Dacă până atunci îi spuneau „fetița” sau „Petunia”, în final au ales un nume de inspirație japoneză. 

Andreea a recunoscut că de mare ajutor în alegerea numelui a fost și prima fiică a lui Cabral, Inoke. 

„Brief-ul a fost pur și simplu prea complicat. Alăturarea celor două nume de familie pe care le purtăm (deopotrivă exotice și alambicate), preferințele noastre divergente, dorința alegerii unui singur prenume, nici prea greu de scris ori pronunțat… toate ne-au dat serioase bătăi de cap. (…)

Acestea fiind spuse, vorba americanului, NAMIKO IBACKA is in the house începând de luna aceasta. Namiko, copilul valurilor, un nume de origine japoneză. Copilul nostru iubit care, deloc întâmplător, a iubit apa de la prima atingere. Un nume rar întâlnit pe meleagurile noastre, ce s-ar putea să te surprindă în primă instanță. Asta înainte să te cucerească, așa cum a făcut și cu noi”, a scris Andreea pe blogul ei.

Vezi și: Andreea Ibacka despre viața de mamă


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies