Cabral și Andreea, la fel de îndrăgostiți și după 15 ani împreună: "Când m-a luat a prins o oferă bună de Black Friday"

Cabral și Andreea, la fel de îndrăgostiți și după 15 ani împreună: Când m-a luat a prins o oferă bună de Black Friday
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 15 Noiembrie 2021
Data actualizare: 15 Noiembrie 2021
Cabral și Andreea Ibacka formează un cuplu de 15 ani, iar legătura lor este mai puternica ca oricând. Nu demult, Cabral a dezvăluit care este ingredientul care face ca relația lor să funcționeze și să nu intre în rutină. 

Cabral și Andreea Ibacka par să fi găsit secretul unei relații care depășește orice obstacol. În ciuda faptului că sunt împreună de 15 ani, rutina nu și-a găsit loc în cuplul lor, iar Cabral are o explicație simplă pentru acest fapt! 

Foarte simpatici mi se par cei care-mi spun:  Cum de te-a lăsat Andreea să mergi la curse / festival / snowboard / bere cu băieţii / orice?! De parcă Andreea Ibacka e mămica mea care m-a făcut pe mine şi trebuie să mă lase ea să... orice. La fel cum se presupune că eu ar trebui să fiu de acord când ea vrea să schimbe maşina / să iasă cu fetele / să plece la festival / să orice. Da, mi se pare o negociere mişto aia când se aleg chestii importante în viaţă, cum e numele lui Ragnar... ăăă, ăsta, Leagăn!... ăăă... în sfârşit!

Dar în rest... nu cred că am încercat niciodată să fim siamezi. În primul rând pentru că s-ar fi prins repede că a fost păcălită, ea chiar a crezut că atunci de m-a luat a prins ofertă d-aia bună de Black Friday adevărat. Şi în al doilea rând... avem 15 ani împreună. Probabil că ne-ar fi ajuns deja", susține prezentatorul. 

Cabral și Andreea s-au cunoscut, cu mai bine de un deceniu în urmă, pe platourile de filmare ale telenovelei "Inimă de țigan". Între ei nu a fost dragoste la prima vedere, după cum relata Andreea, într-un interviu acordat publicației Viva.

„Dragoste la prima vedere nu a fost. Ba chiar aș spune că nu prea l-am simpatizat în primele luni. Eram mai supărăcioasă, eram copil, nu am văzut cu ochi buni câteva glumițe de-ale lui. Vorbind din experiența personală, aș spune că o familie trainică se clădește și se sudează în timp. Așa că primele noastre interacțiuni rămân doar niște povești savuroase de spus mai departe. Ce mai contează că mi-a mâncat tinerețile?!”

Vezi și: Războiul dintre Leonardo DiCaprio și Jeff Bezos
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies