Cabral si echipa ProTv International se vor intalni cu romanii din Israel

Cabral si echipa ProTv International se vor intalni cu romanii din Israel
Data publicarii: 01 Noiembrie 2009
Data actualizare: 01 Noiembrie 2009
In perioada 5-8 noiembrie romanii din Israel se vor intalni cu Cabral, care va prezenta 4 spectacole in 3 orase diferite, eveniment la care ProTv International este partener media.

Romanii din Israel care il urmaresc pe Cabral atit in postura de prezentator al emisiunii "Povestiri de noapte" cat si ca actor in serialul "State de Romania", ambele productii difuzate la ProTv International, vor avea ocazia sa-l vada live, prezentind spectacolul "Vedete, vedete...in Israel". Organizat de Carol Eisenshtein, in acest turneu vor performa pe scena Anastasia Lazariuc si Fuego, iar ilusionistul Josefini Jr. va incanta audienta cu numere de magie.

Primele doua intilniri cu publicul din Israel vor avea loc la Haifa, pe 5 noiembrie, iar pe 6 si 7 noiembrie artistii romani vor concerta la Beer Sheva, respectiv Tel Aviv.
Inafara concertelor, echipa ProTv International se va intalni cu romani care locuiesc Israel si va realiza o serie de reportaje despre viata lor, pasiuni, munca si familie, care vor fi difuzate la ProTv International, in cadrul emisiunii "Romani de succes".

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!