Cadoul pe care Kim Kardashian i l-a făcut fiicei sale de Crăciun i-a scandalizat pe fanii lui Michael Jackson

Cadoul pe care Kim Kardashian i l-a făcut fiicei sale de Crăciun i-a scandalizat pe fanii lui Michael Jackson
Kim Kardashian și fiica ei, North West. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 27 Decembrie 2019
Data actualizare: 27 Decembrie 2019
Kim Kardashian șochează din nou. Starleta a intrat în gura fanilor lui Michael Jackson după ce a făcut o „aroganță” de Crăciun.

Cadourile de Crăciun sunt mereu scumpe și extravagante în familia Kardashian, însă cel făcut de Kim fiicei sale North depășește capacitatea de înțelegere a multora. Catalogat drept o „aroganță” fără margini, cadoul de sărbători al micuței North a suscitat comentarii acide în mediul online din partea fanilor lui Michael Jackson.

Kim Kardashian i-a cumpărat fiicei sale de 6 ani una dintre jachetele purtate de regele muzicii pop în timpul vieții. Piesa vestimentară originală, purtată de Michael la aniversarea de 65 de ani a actriței Elizabeth Taylor, a fost achiziționată de familia Kardashian la o licitație.

Michael Jackson și Elizabeth Taylor în decembrie 1997. FOTO: Getty Images

Prețul de achizție depășește 65.600 de dolari, însă fanii lui Michael nu au fost deranjați de acest detaliu, ci de faptul că jacheta a fost modificată pentru a-i veni fetei de 6 ani.

„North este un mare fan al lui Michael Jackson și am știut că-i va plăcea asta. Mânecile sunt pe jumătate cusute, astfel încât atunci când va crește să le poată descoase și să o poarte toată viața. Este foarte recunoscătoare și entuziasmată”, a scris Kim Kardashian pe Instagram.

Vedeta a fost atacată în mediul online, în special de fanii megastarului.

„Nu-mi pasă cât de mult îl iubește Kim Kardashian pe Michael Jackson; ea a cumpărat jacheta pentru ca copilul ei ne*****it să o poarte. Ei nu știu valoarea reală a acestei amintiri. Lady Gaga a făcut la fel; o urăsc”, a scris un fan pe Twitter.

„Kim Kardashian chiar i-a cumpărat lui North jacheta lui Michael Jackson, de Crăciun. Oh, Doamne, acești copii chiar le au pe toate, nu-i așa? Cred că e frumos să te naști într-o familie bogată”, a scris un altul.

Fotografii: Getty Images/Instagram

Vezi și VIDEO: Kanye West i-a luat lui Kim Kardashian un cadou în valoare de un milion de dolari
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies