Cafeneaua care face senzație la Shanghai: cafeaua e servită prin perete

Cafeneaua care face senzație la Shanghai: cafeaua e servită prin perete
Un angajat servește cafea prin perete. FOTO: PRO TV
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 06 Decembrie 2020
Data actualizare: 06 Decembrie 2020
Afacere profitabilă, cu distanțare garantată, la Shanghai. Managerii unei cafenele din marele oraș chinez au venit cu o idee năstrușnică de a vinde cafeaua cea de toate zilele. Iar clienții stau la coadă pentru asta.

Cafeneaua Hinichijou s-a deschis la Shanghai pe 3 decembrie și a atras clienți încă din prima secundă. Aici, cafeaua este servită prin zid, de un angajat care poartă pe mână o gheară de urs. Conceptul, nou în China și, probabil, în toată lumea, nu diferă foarte mult de cel care presupune vânzarea „la gemuleț”, însă e mai spectaculos.

Cafeneaua este administrată de trei persoane cu dizabilități, dintre care managerul este surdo-mut. El este o persoană extraordinară și a câștigat primul loc la prepararea cafelei, cu ocazia competiției naționale destinate persoanelor cu dizabilități, scrie chinadaily.com.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Cei trei antreprenori spun că au pornit această afacere pentru a oferi persoanelor cu handicap mai multe oportunități de angajare.

Cafeneaua nu s-a deschis întâmplător pe 3 decembrie, fiindcă această zi reprezintă Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități. Indiferent de handicapul lor, oamenii primesc o cafea gratuită dacă vizitează cafeneaua. 

Ceilalți clienți plătesc pentru produsele solicitate, iar comanda se plasează prin scanarea unui cod QR care este afișat în apropierea găurii din zid. 

Fotografii: PRO TV

Vezi și VIDEO: Cum arătau vedetele PRO TV acum 25 de ani? - Trending Review cu Daragiu - episodul 49
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!